Siemens Ev Aletleri Red Dot Design Award ile iF 2021’de ödül kazandı

Siemens Ev Aletleri’nin doğanın eşsiz estetiği ve yenilikçi teknolojisi ile ürettiği seramik kapılı ceraLine buzdolapları, dünyaca tanınan ve saygın ödül kuruluşları Red Dot Design Avard ile iF 2021 tarafından verilen tasarım ödüllerinin sahibi oldu.

Geleceğin teknolojisini tasarımla birleştiren Siemens Ev Aletleri’nin Türkiye’de bir ilk olan seramik kapaklı ceraLine buzdolapları Almanya’dan iki tasarım ödülü aldı. 

Siemens Ev Aletleri’ne ilk ödül, iF International Forum Design tarafından düzenlenen dünyaca ünlü ve saygın iF Tasarım Ödülü’nden (iF Design Award) geldi. 1953’ten beri düzenlenen yarışmada seramik kapaklı ceraLine buzdolapları Tasarım Mükemmelliği (Design Excellence) kategorisini kazanan ürün oldu. Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen bu yılki tasarım yarışmasına 60 ülkeden yaklaşık 10 bin başvuru olmuştu.    

Türkiye’de bir ilk olan Siemens seramik kapılı ceraLine buzdolaplarının ikinci tasarım ödülü de 1955’ten beri düzenlenen Red Dot Design Award’dan geldi. Almanya’nın Essen şehrinde gerçekleştirilen tasarım yarışmasında Siemens, Red Dot Award Ürün Tasarımı (Product Design) kategorisinin kazananı oldu.  

Estetik anlayışı yeniden tanımlanıyor

Doğanın eşsiz estetiği ve Siemens’in yenilikçi teknolojilerinin mükemmel uyumuyla üretilen seramik kapılı ceraLine buzdolapları ile mutfaklardaki estetik anlayışı yeniden tanımlanıyor. Türkiye’de bir ilk olan seramik kapaklı buzdolabının Ceramic White ve Ceramic Dark olmak üzere iki model seçeneği var. 

Buzdolabına entegre hyperFresh özelliği ile meyve ve sebzeleri daha uzun süre taze tutuyor. Nem kontrolü sayesinde hyperFresh çekmecesinin nem düzeyini içindekilere göre ayarlanabiliyor. Böylece gıdaların, vitamin ve besleyici özelliklerini koruyan ideal nem oranı da garantilenmiş oluyor. Et balık ve şarküteri ürünleri için tasarlanan hyperFresh plus 0̊C çekmecesi ise kusursuz tazelik şartlarını oluşturmak amacıyla buzdolabının geri kalanından 2-4 derece civarında daha soğuk tutuyor. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*