Sağlıklı mutfaklar için Silverline R12051B02 buzdolabı

Silverline’nin yapay zekâ özelliğine sahip buzdolapları da gelişen ve yenilenen teknolojileri en doğru şekilde sergileyen örnekler... Silverline buzdolabı ürün grubunda yer alan R12051B02 buzdolabı, yapay zeka özelliği, şık cam yüzeyi, sessiz çalışması, dokunmatik ısı paneli ve enerji tasarrufu özellikleriyle dikkat çeken öncü modellerden.

A+ enerji sınıfına ait R12051B02 buzdolabı dört kapılı tasarımı ve geniş hacmiyle fark yaratıyor. No frost özellikte olan model, bu sistemi sayesinde buzdolabının içindeki havanın kuru kalmasını sağlıyor ve böylelikle cihazın iç duvarında kar oluşumu engelleyip yiyeceklerin uzun süre taptaze tüketilmesini sağlıyor. Nem kontrollü sebzeliği ile de sebzelerin ömrünü uzatıyor ve tazeliğini koruyor.  Dolabın yüzeyinde bulunan dokunmatik kontrol paneli, tüm bölmelerin sıcaklığını ayarlama imkânı sunarken buzdolabına modern ve şık bir görünüm kazandırıyor.

Mavi ışık teknolojisi ile sebze ve meyveler besin değerini kaybetmiyor.

Yüksek teknolojisiyle ön plana çıkan R12051B02 buzdolabı, yapay zekâ özelliği sayesinde ortam sıcaklığına göre kendi sıcaklığını ayarlıyor ve böylece manuel sıcaklık ayarı yapmaya gerek kalmıyor. Tatil modu özelliği ile evden uzaktayken bile yiyeceklerin ilk günkü gibi kalmasını ve enerji tasarrufu sağlıyor. Mavi ışık aydınlatma fonksiyonu ile sebze meyvelerin fotosentez yapmalarını sağlayarak besin değerini koruyor. 492 litre kapasitesi ile geniş bir alan sunan siyah renkli buzdolabının beyaz renk seçeneği bulunuyor. Böylece kullanıcılara mutfak dekorasyonlarına uygun seçim yapma imkânı sağlıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*