Maxi Grill Pro Multi Fonksiyonel Pişirici Ramazan’da en leziz lezzetler için yanınızda

Arzum ailesinin en yeni üyelerinden olan Maxi Grill Pro Multi Fonksiyonel Pişirici ile lahmacundan en sevdiğiniz ızgaralara, sulu yemeklerden böreklere, sıcacık bazlamalardan kek tariflerine kadar birçok lezzet Ramazan ayında sofralarınıza geliyor!.

İftar sofralarınızı taçlandıracak birbirinden lezzetli yemekleri pişirmenize imkân sunan Arzum Maxi Grill Pro iftar veya sahurda ne yapsam derdinden sizi kurtarıyor! Ramazan sofralarının favorisi olacak lezzetleri kolayca pişirebileceğiniz Maxi Grill Pro ile çıtır çıtır lahmacunun keyfini çıkarın, döküm tepsisi ile sulu yemeklerinizi hazırlayın ya da sevdiğiniz kebap çeşitlerini sofranıza taşıyın. Maxi Grill Pro ile hızlıca hazırlayacağınız sıcacık ve nefis bazlamalar sahur sofralarınıza, tam kıvamında pişmiş kekler ise iftarın ardından yapacağınız çay keyfine eşlik etmeye hazır.

Arzum Maxi Grill Pro, 2200 W gücü, hassas termostat ayarı ve alt ve üst rezistans kontrol sistemiyle ihtiyacınız olan ısı ve fonksiyonu kullanmanıza imkân sağlıyor. Sıcak tutma, alt ısıtıcı, alt ve üst ısıtıcı, express ısıtma gibi farklı fonksiyon seçenekleriyle dilediğiniz yemeğin en leziz halini pişirin… Döküm asansör sistemi ile pişirilen yemeğe göre ürün yüksekliğini ayarlayabilirsiniz. Arzum Maxi Grill Pro Multi Fonksiyonel Pişirici Inox, Nar ve Dreamline gibi farklı renk seçenekleri ile mutfağınıza tasarım ve şıklık katacak…

Arzum Elektrikli Ev Aletleri Hakkında: 

Türkiye’nin önde gelen elektrikli ev aletleri markası Arzum, 50 yılı aşkın köklü tarihiyle sektörde “Sen dokunursun değişir dünya” mottosuyla tasarladığı ürünlerle, güvenilir ve yenilikçi bir markadır. Türkiye’de ve dünyada, gıda hazırlama, pişirme ve kızartma, sıcak içecek hazırlama, temizlik, kişisel bakım, ütü olmak üzere 6 ürün kategorisinde 650 ürünüyle milyonlarca kişiye satış gerçekleştirmektedir ve global marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Küçük ev aletleri sektöründe Türkiye’de ilklere imza atarak sektöre yön veren Arzum, tasarım ve inovasyonu vazgeçilmezi olarak görmektedir. Bu vizyon ile, ulusal ve uluslararası birçok yarışmada prestijli ödülün sahibi olmuştur. 

Arzum aynı zamanda Arzum OKKA markasıyla Türk kahvesi kültürünün dünyaya yayılımını misyon edinmiştir. Doğrudan fincana servis, közde pişirilme ve kendi kendini yıkayabilme özellikleriyle dünyanın her yerinde ideal lezzet sunan Arzum OKKA’lar, Türk kahvesinin globalleşme serüvenine makineli çözüm olmuştur. 

Türkiye’de ilklere imza atarak sektöre yön vermeye hızla devam eden Arzum, 2019’un ilk yarısında Ducati birlikteliği ile sektörde ses getirmiştir. Tasarım ve performansın buluştuğu erkek bakım serisi Ducati by Arzum ile erkeklerin kişisel bakımında vazgeçilmez olan Arzum, bu pazarda büyümek için çalışmalarını hızla sürdürmektedir. 

2020’nin son aylarında gerçekleşen ve rekor taleple büyük bir başarı örneği olan Arzum’un halka arzı, kökleri 1966’ya dayanan markanın yolculuğundaki bir dönüm noktası olmuştur. Halka arz ile birlikte kurumsal kimliğine güç katan Arzum, güçlü bir marka olarak yoluna hızla devam etmektedir.  

2 Comments

    • Değerli okur ürünün modeli ve ismini internet arama motorlarından birisine yazıp güncel fiyatını öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*