Profesyonel aşçılık eğitimlerinin yeni dönemi başlıyor

Bodrum yerel lezzetleri ile dünya lezzetlerini buluşturan Foodrum, Şef Pelin Dumanlı önderliğinde kapsamlı altyapısı ve eğitimleri ile Bodrum’u gastronomi merkezi haline getirmek üzere çalışıyor.

Şef Pelin Dumanlı ve Şef Efe Çakıroğlu’nun deneyimlerini paylaştığı profesyonel aşçılık eğitimlerinin yeni dönemi başlıyor. İstanbul Aydın Üniversitesi onaylı gerçekleşen eğitimlerde mutfak alanında tüm teknik bilgiden dünya mutfağının türlü türlü pek çok detayına Foodrum eğitimlerinde parmak basılıyor. Aynı zamanda pastacılık için adım atmak isteyen kişiler için de Şef Neval Sicilli önderliğinde temel pastacılık eğitiminin kayıtları devam ediyor.

Bodrum gastronomisine ve turizmine büyük katkısı olacak bu sertifika programlarıyla her yaştan öğrenciye eğitim imkanı ve sektöre kalifiye eleman sağlanacak. Foodrum, profesyonel altyapısı ile Bitez’de İstanbul Aydın Üniversitesi ile birlikte Bodrum’un ilk üniversite onaylı Profesyonel Aşçılık Sertifika Programı olarak hizmet verirken aynı zamanda yemek atölyeleri, catering ve haftalık menü seçenekleriyle müşterilerine yeme içme alanında pek çok seçenek sağlıyor.

Eğitimlerin hepsi farklı sürelerde gerçekleşirken; haftada 2 gün gerçekleştirilen profesyonel aşçılık eğitimi toplamda 4 buçuk ay, temel pastacılık eğitimi 1 ay, atölyeler ise 2 saat sürüyor.

Detaylı bilgi ve kayıt için iletişim:

info@foodrum.com

0549 486 48 00/ 0252 317 15 89

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*