Evinizi hijyenik yapacak 5 elektronik cihaz

Özellikle yaşanılan küresel salgın sürecinde evlerin ne kadar hijyenik olduğuna daha fazla dikkat edilmeye başlandı. Uzun süreler vakit geçirilen yaşam alanlarının temiz olması bireylerin sağlığı için kritik önem taşır. Alınabilecek elektronik cihazlarla evin havasıyla birlikte tüm mekânlarını hijyenik hale getirmek mümkündür.

Uv bölmeli buzdolabı

Ultraviyole ışınlar sayesinde paketli gıdaların ambalajlarını dezenfekte ederek akılda soru işareti bırakmıyor. Aynı zamanda dezenfekte ihtiyacı giderildikten sonra 0 derece bölmesi olarak da kullanılabildiğinden oldukça ergonomiktir.

Dezenfeksiyon programlı ankastre buharlı fırın

Dışarıdan alınan hamur işlerinde dezenfeksiyon sağlayan bu cihaz aynı zamanda paketli ürünlerin ambalajlarını dezenfekte ediyor. Bakteri ve virüsleri 70 derece ile 15 dakika içinde öldürüyor. Bebek eşyalarını 20 dakikalık bir sürede hijyenik hale getiriyor.

COWAY AP1516D hava temizleme cihazı

Yaklaşık 49.5 metre kareye kadar havayı bütün virüslerde, bakterilerden arındırıyor. Özellikle alerjik sorun yaşayanların ya da küçük çocuklu ailelerin vazgeçilmez ürünü olmaya adaydır.  Cihaz dört filtreden oluşmaktadır. Filtrelerden biri olan hepa filtre zararlı organizmaları yok etmek dışında havayı da temizleyerek daha rahat nefes alınmasına yardım eder. Koah hastaları, astım hastaları veya alerjik sorunu olanları biraz daha rahatlatacak bir üründür.

Dyson ev temizleme seti

Evin bütün hijyenik ihtiyacına yönelik ayrı ayrı olanaklar sunuyor. Dar alanlar, zor çıkan kirler ya da ulaşması zor alanları temizlemek bu setle daha kolay bir hale geliyor. Her alan için ayrı bir ürün sunmaları sebebiyle tüm mekânların dezenfekte ve hijyenik olduğundan emin olunabilir.

Oksi hijyen programlı çamaşır makinesi

Deterjan kutusuna takılı özel bir kap ile oksijen temelli bir deterjan kullanılabiliyor. Bu programla kıyafetleriniz üzerinde biriken tüm kirler, bakteriler ve virüsler yok ediliyor. Çamaşırlar aynı zamanda dezenfekte edildiği için akıllarda bir soru işareti kalmıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*