“Servvis” uygulaması ile tüm beyaz eşya ve elektronik cihazlarınız artık cebinizde…

Tüketicilerin evlerinde sahip oldukları tüm beyaz eşyaların ve cep telefonu başta olmak üzere elektronik cihazların tüm bilgilerini aynı noktada toplayan, gerekli durumlarda servis hizmeti alabileceğiniz ve ücretsiz olarak indirilebilen uygulama Servvis hizmete girdi.

Turgay Dağ ile gerçekleştirdiğimiz söyleşiyi ve uygulamanın detaylarını Youtube kanalımızda izleyebilirsiniz;

Daha önce Indesit Company Türkiye Genel Müdürlüğünü yapmış ve farklı beyaz eşya markalarında hem Türkiye hem de yurt dışında yöneticilik görevlerinde bulunmuş olan Turgay Dağ tarafından faaliyete geçirilen servis uygulaması Servvis, bakım, onarım ve servis çalışmalarını tek elden yürütmeyi, süreleri kısaltmayı, tek bir tuşla tüm Türkiye’den yetkili servislere ulaşmayı hedefliyor.

Beyaz eşya ve elektronik eşya sektörlerine de dijitalleşmenin son hızla sürdüğünüz dile getiren Servvis kurucusu Turgay Dağ, tamamen bulut sistemi üzerinden çalışan bir platform kurduklarını ve uygulama ile ev içerisindeki cep telefonlarından süpürge makinelerine, buzdolabından tabletlere kadar tüm cihazların yönetiminin tek yerden yapılabileceğini söyledi: “Apple Store ya da Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilen uygulama ile tüketiciler evlerindeki  beyaz eşya, küçük ev aletleri ve elektronik cihazları tek bir uygulama üzerinden yönetebilecek. Kullanıcılar evlerindeki tüm ürünlerin kullanım kılavuzları ve diğer matbu evraklarını burada bulabilecekler. Gerekli durumlarda tüm Türkiye’deki yetkili servislere tek tuşla ulaşabilecekler. O kişiye özel ve ürünlerine dair kısa tanıtıcı, bilgilendirici videoları bulabilecekler. Tüketici isterse iade süreçlerinde de sistemin farklı uygulamalarını kullanabilecek.” Servvis’in tüm yönleriyle tam bir dijital servis hizmeti olduğunun altını çizen Dağ, altyapının tamamen müşteri odaklı hazırlandığını ve tüketici, bayi ve servislerin ihtiyaçları göz önüne alınarak oluşturulduğunuzu açıkladı. Dağ, şu anda uygulamanın 5.000’in üzerinde indirildiğini söyleyerek 2021 yılı sonunda hedeflerinin 300.000 olduğunu açıkladı.

“Ödül kazandık”

Servvis uygulaması ile kısa bir süre önce Avrupa’da düzenlenen bir yarışmaya katıldıklarını ve önemli bir ödül kazandıklarını ifade eden Dağ, ulusal olarak elde ettikleri bu başarıdan dolayı da çok memnun olduklarının altını çizdi: “Avrupa’da gerçekleştirilen ve dünyanın farklı yerlerinden yüzlerce uygulamanın başvurduğu bu yarışmada, ileride çok değerli olacak uygulamalara ödüller verildi. Biz de Türkiye adına bu ödülü kazandık. Bizim dışımızda medikal bir firma daha ödül aldı. Ulusal başarılara ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde bu ödül bizi hem sevindirdi hem de gururlandırdı.”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*