Arzum, “Great Place to Work Certified” unvanı almaya hak kazandı

Great Place to Work Enstitüsü’nün Certified programını tamamlayan küçük ev aletlerinin öncü markası Arzum, çalışan anketlerinden aldığı başarılı sonuçlar ile “Great Place to Work Certified” unvanı almaya hak kazandı.

Şirket içerisinde güven kültürünü sağlamlaştırmış ve çalışanları tarafından başarılı bulunan şirketlere Great Place to Work Türkiye Enstitüsü tarafından verilen bu sertifikayla Arzum, insan kaynağına yaptığı yatırım ve yenilikçi uygulamaları ile çalışanlarının memnuniyetini, gelişimini odağına aldığının altını çizdi.

Güçlü bir takım olmanın, organizasyonun her katmanında etkili ve şeffaf iletişimle mümkün olduğuna dikkat çeken Arzum CEO’su Mete Zadil; “Çalışanlarımızın mutluluğu ve bize olan güveni çok önemli. Güven endeksi puanımızı hızla artırıyoruz. Çalışanlarımızın kendilerini Arzum Ailesi’nin bir parçası olarak görmesi en büyük arzumuz. Yenilikçi yönetim ve insan kaynakları yönetimi uygulamalarımız ile aldığımız bu unvan bizim için çok kıymetli. Esnek çalışma saati uygulamamızdan, sosyal aktivite kulüplerimize, sosyal haklar ve sağlık hizmetlerimizle çalışanlarımızın yanındayız. 2021’de de insan kaynakları uygulamalarını çalışanlarımızdan gelen geri bildirimlere göre geliştirmeye devam edeceğiz, tercih edilen işveren olmak ve operasyonel mükemmellik için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*