Moka İstanbul, tam otomatik Türk kahvesi makineleriyle fark yaratacak

Tam otomatik Türk Kahvesi makineleri ve kahve kapsülleri konusunda geliştirmeler yapan Moka İstanbul, Tam Otomatik Türk Kahvesi Makinesi konusundaki uzmanlığını tek tuşla fincana servis yapabilen yeni Türk Kahvesi makinesi ile taçlandırıyor. Pazara yeni sürülecek ürün ile Türk Kahvesi makinesi sektörüne yeni ve taze bir kan gelmesi hedefleniyor.

10 fincan kapasiteli su tankı, fincan boyutu seçebilme, ışıklı ve sesli pişme uyarısı, çeşitli güvenlik sistemi gibi özelliklere sahip olarak geliştirilen Tam Otomatik Türk Kahvesi makinesi, tek tuş ile otomatik su alma, karıştırma ve rakiplerinden farklı olarak “fincana otomatik servis yapma” ve ”pişirme haznesinin çıkarılıp yıkanabilmesi” özelliklerine de sahip.

Büyümeye devam eden Türk kahvesi pazarına paralel olarak, sunulan kahve makinası yatırımlarının ağırlıklı olarak yarı otomatik makinalarda sıkışmış olduğu gerçeğinden yola çıkılarak geliştirilen bu makine, manuel makine fiyatlarına yakın bir perakende fiyattan piyasaya çıkabilecek olması ile de sektöre yeni bir yön ve önemli bir ivme verecek.

İsteyen markalara Private Label üretim yapacak olan firma, kahve makinası konusundaki uzmanlığını böylece pazara daha geniş bir ağ ile yaymayı hedeflemekte.

Moka İstanbul Tam Otomatik Türk Kahvesi makinesi
Moka İstanbul Tam Otomatik Türk Kahvesi makinesi

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*