Düşük sıcaklıkta yüksek hijyen

Profilo, şimdi de UltraFresh Çamaşır Makinesi ile yaz aylarının en büyük yardımcısı oluyor. UltraFresh teknolojisi, çamaşırların küçülmeden ve yıpranmadan düşük sıcaklıkta hijyenik olarak yıkanmasını sağlıyor.

Çamaşır makineleri giysilerin temizliği ve hijyeni konusundaki baş yardımcımız oluyor. Özellikle hassas bünyelerde kıyafetlerimizin hijyeni ayrı bir önem kazanıyor. Bu hijyeni sağlayabilmek için de genelde 90 derecelere varan yüksek sıcaklıklarda yıkama gerekiyor. Ancak bu durumda da yüksek sıcaklık, kıyafetlerin küçülmesine ve çabuk yıpranmasına sebep olabiliyor. İşte Profilo’nun UltraFresh çamaşır makinesi, içinde bulunan aktif oksijen jeneratörü sayesinde düşük sıcaklıkta bile hijyen sağlıyor. Çamaşırları 20 derece gibi düşük bir sıcaklıkta bile hijyenik yıkayabilen UltraFresh ile hem kıyafetlerin temizliğinden emin olup hem de elektrikten tasarruf edilebiliyor.

İstenmeyen kokulardan kurtulun

Profilo UltraFresh Çamaşır Makinesi düşük sıcaklıkta hijyen sağlamanın yanı sıra bir de tazeleme özelliği ile geliyor. Mutfakta yemek yaparken karşı karşıya kaldığınız istenmeyen kokulardan giysilerinizi kolaylıkla arındırabilmenize olanak veren UltraFresh teknolojisinin en büyük özelliği bunu su ve deterjana gerek kalmadan yapabilmesi. Giysilerinize sinen kokuları, yıkamaya gerek kalmadan kolaylıkla arındıran çamaşır makinesi, aynı zamanda su ve deterjan kullanımını da azalttığından hem ev ekonominize hem de çevreye katkıda bulunmanıza olanak veriyor.

Profilo UltraFresh çamaşır makinesi, 9 kg.’lık geniş kapasitesi ve yüksek enerji tasarruflu kullanımının yanı sıra EkstraEkle, Ekspres 15’/30’ yıkama gibi zengin program seçenekleri ve opsiyonlarıyla da hayatı kolaylaştırıyor. Tüm bunlara ek olarak Özel Tambur Temizleme programı sayesinde de aktif oksijen ile kazan bakımını kendi yapıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*