Çevre ve enerji ile dost yeni klima

DemirDöküm, sıcak yaz günlerini inverter klima ailesinin yeni üyesi Kion ile serinletecek. Dört farklı kapasite seçeneğiyle her mekânda kullanılmak üzere geliştirilen Kion; kompakt boyutlarıyla yer tasarrufu, üstün özellikleriyle kullanıcısına yüksek tasarruf sağlıyor.

DemirDöküm, doğa ve enerji dostu çözümlerine yenisini ekledi. İklimlendirme sektöründe ihtiyaca uygun çözümler ve yüksek kaliteli, maksimum enerji tasarrufu sağlayan ürünler geliştirmek için Ar-Ge alanında önemli yatırımlar yapan DemirDöküm, split klima ailesine yenisini ekledi. Son iki sezondur A4, A5 ve MaxiAir ürün grubu ile tüketicilerin büyük beğenisini kazanan DemirDöküm, yeni duvar tipi inverter klimaKion ile sıcak yaz günlerinde tüketicileri konfor ve taze havayla buluşturacak.

Teknolojinin yanı sıra tasarım konusundaki başarısıyla Türkiye’ye birçok ödül kazandıran DemirDöküm, yeni klimasıyla öncelikle gözlere hitap ediyor. Şirketin yenilikçi çizgisini yansıtan Kion, üstün özellikleriyle iç mekân hava kalitesini artırarak kullanıcısına yüksek seviyede konfor sağlayacak. Yüksek enerji verimliliği (A++) sınıfında geliştirilen ürün, dört farklı (9, 12, 18 ve 24 bin) kapasite seçeneği ile ev ve ofislerin yeni gözdesi olacak. F-Gaz regülasyonuna uygun olarak geliştirilen ve R32 soğutucu akışkan gaz kullanılan Kion’un ozon tabakasına etkisi yüzde 68 oranında azaltıldı.

Tasarımı ve üstün özelliklerinin yanı sıra kompakt boyutları ve düşük ses seviyesiyle de dikkat çeken DemirDöküm Kion, inverter teknolojisi ile motorun çalışma sıklığını otomatik olarak programlıyor. Bu sayede üst düzey enerji verimliliği sağlıyor ve kullanıcısının elektrik faturasından maksimum tasarruf elde etmesine destek oluyor. “Hızlı Soğutma” özelliği ile bulunduğu ortamı çok kısa süre içinde istenilen konfor şartlarına uygun ısı derecesine kavuşturan Kion; geniş çalışma aralığı sayesinde kışları aşırı soğuk, yazları ise aşırı sıcak bölgelerde güvenle çalışma olanağı sunuyor.

Kolaylıkla çıkarılabilen filtre ve ön panelleri ile kullanıcısına hızlı bakım imkânı tanıyan ürün, Çoklu Fan Hızı ve Doğal Rüzgâr Etkisi ile de rakiplerinden ayrışıyor. Doğal rüzgâr etkisiyle Kion, kullanıldığı odada hava sirkülasyonunu ve oda içerisindeki havanın yenilenmesini sağlıyor. DemirDöküm Kion, gösterge aydınlatmalı, kolay kullanılabilir kumandasıyla da kullanıcısını karmaşadan kurtarıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*