Philips dünyanın ilk online tasarım festivaline katılıyor

Philips TV & Sound, dünyaca ünlü Dezeen tarafından gerçekleştirilecek Online Tasarım Festivali’nde yer alacak.

Philips TV & Sound

Dezeen, önümüzdeki günlerde dünyanın ilk online tasarım festivalini gerçekleştirecek. Temel prensibi Avrupa Dizaynı olan Philips TV & Sound markası da, Dezeen’in gerçekleştireceği festivale katılacağını açıkladı.

Online festivalde dünyanın önde gelen mimar ve tasarımcılarıyla gerçekleşecek ropörtajlar, gösterilecek filmler ve yeni ürün tanıtımları www.dezeen.com/vdf.comadresinden online takip edilebilecek.

TP Vision’ın Baş Taşarımcısı Rod White; 9 Haziran tarihinde Festivalin Kurucusu ve Baş Editörü Marcus Fair’in moderatörlüğündeki oturumda olacak.

Philips TV & Sound markası; Simon Skinner, Adam Nathaniel Furman ve Jalila Essaidi’nin oturumları süresince gösterilecek 10 farklı videonun da sponsoru oldu.

TP Vision’da Philips TV & Sound Avrupa Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Martijn Smelt markanın festival katılımıyla ilgili düşüncelerini ‘‘İçinde bulunduğumuz şu günlerde markamızı takipçilerimizle buluşturabilmenin önemli olduğunu düşünüyoruz. Dezeen’le yaptığımız iş birliği sayesinde hem Philips TV & Sound’ın takipçilerine ulaşabileceğiz hem de markamızın temel prensibi olan Avrupa Dizaynı’yla ilgili oturumlarda yer alacağız. Dünyanın ilk online tasarım festivalinin bir parçası olmak; Philips TV & Sound ürünlerinin gitgide artan, ‘tasarım özellikleriyle hayatımızın bir parçası olması’ fikrini güçlendiriyor.’’ sözleriyle aktardı.

Avrupa Dizaynını markanın merkezinde tutan TP Vision bugüne kadar Georg Jensen, Bowers & Wilkins, Kvadrat, Muirhead, Abbey Road Studios gibi kendi dalının en iyisi olan birçok farklı dizayn ve tasarım markasıyla iş birliği gerçekleştirdi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*