Kahve Dünyası Lüleburgaz’daki ikinci mağazasını açtı

Kahve Dünyası yeni Algötür mağazasını Lüleburgaz’da açtı. Ata Corner’daki mağaza misafirlerine farklı kahve ve lezzetler sunacak.

Kahve Dünyası, Lüleburgaz’daki ilk Kahve Dünyası Algötür mağazasını 39 Burda AVM’de açmış, lezzetleri ve güler yüzlü hizmetiyle kısa zamanda büyük beğeni toplamıştı. Markanın ilçedeki ikinci adresi ise Lüleburgaz Otogarı’nın karşısında kapılarını açan Ata Corner oldu.

Ata Corner’ın zemin katında konumlanan yeni mağaza; hızlı, dinamik ve sağlıklı şehir hayatını yansıtan dekorasyonu ve ferah ön bahçesi ile eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Self servisin özel ürünler ve dijital teknolojiyle desteklendiği Kahve Dünyası Algötür Ata Corner mağazası, misafirlerine kahveden çikolataya, dondurma ve fit lezzetlerden tatlı ve tuzlu atıştırmalıklara Kahve Dünyası’nın çok sevilen lezzetlerinden oluşan bir seçki sunuyor. Ayrıca Kahve Dünyası’nın mobil uygulamasını kullanarak sipariş verenler, Kahve Dünyası Algötür Ata Corner mağazasında hiç sıra beklemeden, siparişlerini anında teslim alıyor.

Sağlık ve lezzet aynı menüde buluşuyor

Kahve Dünyası Algötür mağazalarında Kahve Dünyası’nın sevilen lezzetlerinin yanı sıra yalnızca bu mağaza konsepti için oluşturulan özel lezzetler de yer alıyor. Bu lezzetlerden biri tüm dünyada kahve severler arasında yükselen trend olan draft kahve! Nitrojen tüplerle kurulan bir sistemle hazırlanan draft kahve, bu tüpler sayesinde ipeksi bir köpüğe kavuşurken kolay içimi ve zengin aromasıyla her yudumda ayrı bir keyif yaşatıyor. Müsli, Granola, Poriç çeşitlerinin yer aldığı Fit Lezzetler kategorisi misafirlerine sağlıklı, leziz ve pratik bir öğün sunuyor. Proteinli içecekler (Probadem, Protahin ve Promeyve) ve taze hazırlanan meyve ve sebzeli içeceklerden oluşan No:1-6 Serisi ise yine sadece Kahve Dünyası Algötür’de tadılabilecek lezzetler olarak öne çıkıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*