Arzum Panetti ile ekmek yapmak çok kolay…

Arzum Panetti Ekmek Yapma Makinesi, evde sağlıklı, güvenli ve lezzetli ekmekler hazırlamak için tasarlandı.

Arzum Panetti Ekmek Yapma Makinesi


‘Arzum Panetti Ekmek Yapma Makinesi’ bu yıl evinizdeki ekmek ustası olacak, sağlıklı ve güvenilir ekmekleri sofranıza taşıyacak. 1000 gramlık geniş pişirme haznesi, 3 farklı kabuk pişirme ayarı, 13 farklı pişirme programı, pişirme sonrası 1 saat sıcak tutabilme özellikleriyle dikkat çeken Arzum Panetti, sadece ekmek değil; kek, makarna hamuru ve reçel hazırlayabilme imkanı da sunuyor. Arzum Panetti Ekmek Yapma Makinesi’nin 15 saate kadar gecikmeli başlatma özelliği ile taze ve sımsıcak ekmeğin, mis gibi kokusuyla güne uyanmak mümkün.

Glutensiz beslenenlerin gözdesi!

Glutensiz beslenmeye dikkat edenlerin gözdesi olan Arzum Panetti, glutensiz ekmek pişirebilme özelliğine de sahip. Arzum Panetti ile glutensiz beslenirken lezzet de hep sizinle!

Maksimum kullanım kolaylığı!

Çıkarılabilir ve yapışmaz haznesi sayesinde temizleme kolaylığı sağlayan pişirici, LCD ekranı ile de kullanım kolaylığı sağlıyor. LCD ekran penceresinde, seçilen ekmek ağırlığı ve kabuk rengi, kalan pişme süresini gösteren Arzum Panetti, gözlem penceresiyle de kapağı açmadan pişirme sürecinin takip edilmesini sağlıyor.

Arzum Panetti Ekmek Yapma Makinesinin satış fiyatı 939, 91 TL.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*