Siemens EQ.9 connect ile yeni yılda yeni kahve lezzetlerini keşfedin

Siemens Ev Aletleri’nin Home Connect özellikli EQ9 Connect kahve makinesi, yeni yılda kahvenin eşsiz dünyasını keşfetmek isteyenlere kişiselleştirilmiş ve zenginleştirilmiş yeni bir kahve deneyimi sunuyor.

Siemens Ev Aletleri yeni yılda her gün farklı bir kahve deneyimi yaşamak ya da favori kahvesini tam lezzetinde hazırlamak isteyenleri EQ. 9 connect ile buluşturuyor. Tadı damakta kalacak birbirinden farklı kahveler hazırlamayı mümkün kılan Siemens’in EQ.9 connect modeli, kullanımı kolay özellikleri ve Home Connect uygulaması ile tek bir ortak uygulama üzerinden ev aletlerini kontrol etmeye yardımcı olarak birbirinden farklı lezzet deneyiminin kapılarını açıyor.

Geceye nokta koyacak lezzetli kahveler tek dokunuşla hazırlanıyor

Mükemmel kahve keyfi, üstün teknolojileri bir araya getiren Siemens Ev Aletleri’nin ve en prestijli üyesi EQ. 9 connect tam otomatik espresso ve kahve makinesi ile bambaşka bir deneyime dönüşüyor. Altı farklı kişisel profil kaydetme özelliği ile süt oranı, sertlik, demleme derecesi ve fincan boyu seçilerek tek dokunuşla kişiselleştirilmiş kahveler hazırlanırken, kullanıcılara anın tadını çıkarmak kalıyor. Home Connect uygulamasının coffeeWorld özelliği ise aralarında Australian Flat White, Spanish Café Cortado, Vienna Melange gibi uluslararası lezzetlerin bulunduğu 17 farklı kahve tarifini kullanıcılar ile buluşturarak, yeni yıla dünya çapında lezzetleri tadarak girme fırsatı sunuyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*