Kahve tutkunları festivalde buluşacak

Başkentlilerin yoğun ilgi gösterdiği Ankara Coffee Festival tüm hızıyla sürüyor. Festivalin 3. günü workshoplar, seminerler, yarışmalar ve konserlerle devam ediyor.

Dream Sales Machine tarafından bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen Ankara Coffee Festival başladı. Bilkent Center’ın ana sponsorluğunda Bilkent Center’da düzenlenen ve zengin bir program içeriğine sahip olan festival, Vega’nın konseriyle bu akşam son bulacak.

Ankara Coffee Festival, 4. yılında nitelikli kahvenin kaynaktan başlayan yolculuğunu kahvenin geçmişi ve günümüzün yeni nesil lezzetleri ile birlikte paylaşıyor. Üç gün boyunca süren festival, kahvenin yarattığı duygular ve yaşam alanları üzerine kurgulandı. Ankara Coffee Festival’in programında coffee shoplar, kendi evinin baristası olmak isteyenler için çeşitli workshop ve seminerler, farklı aktivite alanlarında yeni deneyimler ve sevilen müzisyenlerin konserleri yer alıyor.

Festivalin ilk günü 27 Eylül’de Doruk Petekkaya, Alican Demirtaş ve Superbad, No Spoon, Radioforce, De Lejos, Al’york ve Mirkelam konserleri, Deniz Beşer ile Zine Cup Art Atölyesi, Basilur Tea ile Doğal Bitki Çayları, Babun Design ile Kasnak Atölyesi, Amsterdam Coffee ile Avrupa’da ve Türkiye’de Coffee Shop Kültürü, Sports International ile Kahve Yanı Fit Lezzetler Atölyesi, Zeynep Sıla Dağdelen ile İllüstrasyon Atölyesi, Kronotrop ile Pek Cool Olmayan Demleme Yöntemi: Türk Kahvesi, Urban Sketchers Ankara ile Urban Sketching Atölyesi, Voicevale ile Cupping etkinlikleri gerçekleştirildi. Ilk günün kapanışında Mirkelam düzenlenen konserde sevenleriyle buluştu.

İkinci gününde ise Alican Demirtaş ve Superbad, In Beats, No Spoon, Demirabi, Ekho, Emir Yargın ve Feridun Düzağaç konserleri, Deniz Beşer ile Zine Cup Art Atölyesi, Caffeine Coffee Roasters ile Signature Drinks, Zeynep Sıla Dağdelen ile İllüstrasyon Atölyesi, Tetra N Caffeine Shop ile Bir Coffee Shop’um Olsa, Babun Design ile Kasnak Atölyesi, Coffee Manifesto ile Tarafını Seç! Senin Yöntemin Hangisi?, Urban Sketchers Ankara ile Urban Sketching Atölyesi, Coffee Code Roasters ile Kariyer Planı Olarak Kahve Dükkanı Sahibi Olmak ve Baristalık etkinlikleri düzenlendi. Günün kapanış konserinde sahne alan Feridun Düzağaç, sevilen şarkılarını Ankaralılarla birlikte söyledi.

Festivalin 3. günü (bugün) ise ise Doruk Petekkaya, In Beats, In Hoodies, Demirabi, Al’york, Ikaru ve Vega konserleri, Babun Design ile Kasnak Atölyesi, Null Coffee Roasters ile Kahve ve Yiyecek Eşleşmeleri, Zeynep Sıla Dağdelen ile İllüstrasyon Atölyesi, Baristocrat ile Kavurma Teknikleri ve Blending, Deniz Beşer ile Zine Cup Art Atölyesi, Espresso Lab ile Kendi Evinin Baristası Ol, Urban Sketchers Ankara ile Urban Sketching Atölyesi, Koray Erdoğdu-Coffee Manifesto ile Cezve ve İbrik Şampiyonundan Teknikler etkinlikleri gerçekleştirilecek. Ayrıca Barista Clash Zone’nda festival ziyaretçileri ile Latte Art Throwdown yarışmaları düzenlenecek. Kapanışta ise Vega Ankaralılara müzik ziyafeti sunacak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*