Arzum teknolojisini konuşturuyor

Bu kış ev işlerini hızlıca bitirip kendinize daha fazla zaman ayırmaya ne dersiniz? Arzum, ütülemeyi keyfe dönüştürecek Steamart serisiyle sizi benzersiz bir deneyime davet ediyor. En zorlu kırışıklıklarda bile hızlı ve kusursuz sonuç elde etmenizi sağlayan Steamart serisi, kıyafetlerinizi ilk günkü gibi bakımlı ve etkileyici gösterecek.

Arzum Steamart serisi, ihtiyacınıza göre üç farklı modelle yanınızda…

Teknolojisi ile akıllı, yüksek buhar gücüyle farklı Arzum Steamart Lux, yenilikçi turbo buhar pompası sayesinde kumaşa daha fazla buharı daha güçlü bir şekilde nüfuz ettiriyor. Böylece inatçı kırışıklıklar için hızlı ve zahmetsiz ütüleme sağlıyor. Tek tuşla devreye giren akıllı hareket sensörü ile ütü hareket ettiği sürece otomatik olarak sürekli buhar veriyor, ütü hareketsiz kaldığında ise buhar kesiliyor. Arzum Steamart Lux, 3000 W’lık gücü ile anında ısınarak hızlı bir şekilde ütüleme yapılmasına imkan sağlıyor.

İyonize taban teknolojisi sayesinde üstün kayganlık, kusursuz ütüleme performansı sunan Arzum Steamart Power ise, hızlı ve kolay ütüleme sağlıyor. 2800 W’lık gücü ile kolayca ısınan ve yüksek buhar performansı sağlayan ütü, 195g/dk şok buhar gücü ile kırışıklıkları anında yok ediyor.

Ayrıca, 400ml kapasiteli su tankı ile kesintisiz ütü yapma olanağı sunuyor. Yüksek buhar gücüyle mükemmel ütüleme performansı sunan Arzum Steamart Plus ise 2600 W’lık gücü, dikey buhar özelliği ve 190g/dk şok buhar gücü ile güçlü kırışıklıkların üstünden geliyor.Ayrıca, optimal seramik tabanı ile kumaşın üstünde kolayca kayarak rahat bir ütüleme sağlıyor. 400ml kapasiteli su tankı ile de kesintisiz ütü yapma olanağı sağlıyor. Arzum Steamart serisi, üç emniyetli otomatik kapanma özelliği ile dik yatay ve yan konumda bırakılırsa belirli bir süre sonra sesli ve ışıklı uyarı vererek kapanıyor. Kumaşın üstünde veya prizde takılı unutulmaya, devrilmeye karşı kendini otomatik kapatarak olası ev kazalarını önlüyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*