IFA 2019 HAIER, nesnelerin interneti ekosistemini ve bünyesindeki markalarıyla farklılaşan ürünlerini yenilikçi kullanıcı deneyimi ile görücüye çıkarıyor

Uluslararası Candy, Hoover ve Haier markalarının önde gelen ürünleri, teknolojileri ve yenilikçi çözümleri, büyük bölümü Nesnelerin İnterneti ekosistemine ayrılmış olan 3.400 metrekarelik fuar alanında sergilenecek.

Haier, Berlin’de 6-11 Eylül arasında düzenlenecek ‘tüketici elektroniği ve ev aletleri’ alanının en önde gelen fuarı olan IFA 2019’da yerini almaya hazırlanıyor. Bu yılki fuarın önceki yılları gölgede bırakması bekleniyor.

2018 yılında 1.800’ün üzerinde fuar katılımcısını, 161.000 metrekarenin üzerinde toplam sergi alanı ile buluşturan fuar, sektördeki en önemli oyuncuların ve ziyaretçilerin bu etkinliğe gösterdikleri ilgiyi ve büyüklüğünü bir kez daha kanıtlamış oldu. IFA fuarı dijital yaşam tarzı alanında piyasaya sürülecek yeni ürünlerin sergilendiği dünyanın en önemli etkinlik noktalarından biridir.

Bu prestijli uluslararası ortamda, 3.400 metrekarelik devasa sergi alanı ile tüketicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Haier’in iki temel mesajı bulunuyor:  yıkama, soğutma, pişirme ve küçük ev aletleri sektörlerinde yenilikçi ürünler ve çözümler sunan  üç ana markası Haier, Candy ve Hoover’in  güçlü bir şekilde birbirini tamamladığını göstermek, diğer yandan ise en yeni teknolojilere sahip Nesnelerin İnterneti ekosistemini öne çıkarmak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*