TPF Yönetim Kurulu, Bursalı perakendecileri ziyaret etti

Organize perakendenin en önemli halkası olan yerel zincir marketlerin çatı örgütü Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF), Yönetim Kurulu üyeleri ile Bursalı perakendecileri ziyaret etti. Bursa Perakendeciler Derneği'nin (PERDER) ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, sektörün sorunları, üyelerin beklentileri dinlenirken, TPF'nin yeni dönem yol haritası ve projeleri katılımcılarla paylaşıldı.

Türkiye Perakendeciler Federasyonu, yeni yönetimi ile ilk toplantısını Bursa’da gerçekleştirdi. Bursa PERDER ev sahipliğinde, TPF Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Düzgün, Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç, Bursa PERDER Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra derneğin üyeleri katıldı. 2019 yılı sektör değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda, Bursalı perakendecilerin sorunları ve talepleri ve bölgedeki gelişmeler paylaşıldı. 

Tüm üyelerimize dokunacağız
Toplantıda Bursa’nın TPF için ayrı bir önemi olduğunun altını çizen Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Düzgün; “Bundan 13 yıl önce federasyonumuzun ilk kuruluş duyurusu Bursa’da gerçekleşti. Biz de TPF’nin ilk yönetim kurulu toplantısını Bursa’da gerçekleştirmekten, bölgedeki gelişmeleri, üyelerimizin sorunlarını ve beklentilerini dinlemekten büyük bir memnuniyet duyduk. Başta Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç olmak üzere, yönetim kuruluna ve üyelerine Bursa’ya, sektörümüze katkıları için teşekkür ediyorum” dedi. 

TPF’nin ortak bir motivasyonda, değer odaklı çalışmalarıyla 13 yılda organize perakendenin en önemli halkası olmayı başardığını belirten Düzgün şöyle konuştu; “Üyelerimiz ve iş ortaklarımız ile kurduğumuz bağ, hem sektörümüzün geleceği hem de tüketicilerimiz için hayata geçirdiğimiz projelerle Türkiye Perakendeciler Federasyonu bugün perakende sektörünün en büyük ailesi konumuna ulaştı. Türkiye’nin dört bir yanında, 2,4 milyon metrekare alanda 4 bine yakın mağazada tüketicilerimize hizmet veriyoruz. 70 bine yakın personelimiz sadece müşterilerimizin beklentilerini karşılamıyor, aynı zamanda onların sorunlarını dinleyerek proje geliştirebilmemiz için bizlere destek oluyor. Federasyon olarak yeni dönemde tek ses, tek yürek ve tek dil olarak sektörümüzün karşısındaki sorunlar, tüm paydaşlarımız ve tüketicilerimize daha fazla katma değer sunmak için çalışacağız. Her ne kadar ekonomik olarak zor günler geçirsek de karamsar değiliz. Her yeni güne pozitif bir enerjiyle başlıyoruz. Yeni dönem için kendimize güzle bir yol haritası çizdik. Hedefimiz TPF çatısı dışında kalan 4 bin yerel zinciri de ailemize dahil etmek. Bu önemli hedefe ulaşmak için Türkiye’yi şehir şehir dolaşmaya hazırız.”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*