Supreme ile şıklık ve fonksiyon tek bir yüzeyde

Silverline Supreme, davlumbaz ve ocağı tek bir yüzeyde birleştiren, esnek ve kapsamlı pişirme deneyimi sağlayan hibrit bir tasarım. Tüm ayrıntıları ile kullanım kolaylığı düşünülerek tasarlanan Supreme modeli, kullanıcısına mutfakta pratik ve hızlı deneyim yaşatıyor. Bu tasarım yaklaşımı endüksiyon ocak teknolojisini hava tahliyesi ile birleştirerek tek bir yüzeyde konforlu kullanım sağlıyor. Hava tahliye motorunun, mutfak tezgahının iç yüzeyine montajlanması ile ocak altındaki kullanılmayan alan 18 cm’e kadar düşüyor. Modüler montaj özelliği, mutfak tezgahlarında alan kaybı olmadan efektif çekmece kullanımı sağlıyor.

Yüzde 80 daha az enerji tüketimi

Supreme’in hava tahliye alanı, bir pişirme bölgesinden diğerine geçerken oluşabilecek pişirme kazalarını önlemek için pişirme yüzeyi ile aynı hizada. Hava tahliye konisi kolayca silinerek temizlenebilirken, farklı renklerdeki alüminyum ızgarası ve karbon filtre bileşenleri bulaşık makinasında kolayca yıkanabiliyor. A ++ enerji sınıfındaki Supreme’in yeni nesil motor teknolojisi, normal AC motorlardan yüzde 80 daha düşük enerji tüketimi sağlıyor.

Uluslararası ödüllerle tescillenen tasarım

Silverline, güçlü performansı ve efektif alan kullanımı ile ön plana çıkan tezgâhtan çekişli Supreme modeli ile uluslararası ödül organizasyonu Plus X Award’tan yüksek kalite, tasarım, kullanım kolaylığı ve fonksiyonellik kategoride 4 ayrı ödül alırken, İtalya merkezli uluslararası tasarım yarışması A’Design Award’tan “Silver” ödülle ayrıldı. Her girdiği müsabakadan ödülle ayrılan Silverline, ilk kez katıldığı Amerika’ da düzenlenen IDA Design Award ile de bu geleneği bozmadı. Supreme IDA Design Award organizasyonundan ‘Onur Ödülü’ne layık görüldü.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*