Ne çok fazla ne çok az: Profilo E-Doz Çamaşır Makinesi

Profilo, hassas ayarın önemini bilen annelere, onlar gibi hassas bir çamaşır makinesi sunuyor. Bir kez dolum yaptıktan sonra, yaklaşık 20 yıkamaya kadar kullanacağı deterjan ayarını kendi yapabilen Profilo E-Doz, zamandan tasarruf ederken ev ekonomisine de katkı sağlamaya yardımcı oluyor.

Tüm ürünleriyle hayata konfor ve keyif katan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, yeni E-Doz Çamaşır Makinesi ile ev ekonomisini düşünen kalabalık ailelerin en büyük yardımcısı olacak.

Profilo’nun 9 kg kapasiteli E-Doz otomatik dozajlama özellikli çamaşır makineleri, sıvı deterjan kullanımında deterjanı koyduktan sonra tekrar dolum yapmadan 20 defaya kadar yıkama imkanı sunuyor. Bu özelliği ile önemli miktarda su ve deterjan tasarrufu sağlayan çamaşır makinesi, aynı zamanda kolay kullanımı ve dokunmatik LED ekranlı modern tasarımı ile de öne çıkıyor.

A+++ sınıfı çamaşır makinelerine göre yüzde 30’a varan tasarruf sağlayan E-Doz özellikli makineler, EkstraEkle özelliği sayesinde ise unutulan çamaşırları makine çalıştırıldıktan sonra bile ekleme şansı sunuyor. Otomatik program seçildiğinde, yerleştirilen çamaşırın ağırlığına, kirlilik miktarına ve kumaş türüne göre deterjan miktarını, yıkama sıcaklığını ve devir seçimini de kendisi ayarlıyor. Ayrıca JetPlus seçeneği ile seçili programın yıkama süresinde yine yüzde 65’e varan zaman tasarrufu sağlıyor.

Kırışık azaltma, Ekspres 15’/30′ programları ve çocuk kilidi gibi ek özellikleri de bünyesinde barındıran E-Doz otomatik dozajlama özellikli yeni Profilo çamaşır makineleri, 10 yıl garantili SilentPlus motor garantisiyle de fark yaratıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*