Daikin büyümeye devam ediyor

Türkiye’deki büyümesini sürdüren iklimlendirme sektörünün duayeni Daikin, Çukurova’daki gücünü artırıyor. Bölgeye özel bir önem veren Daikin 25-26 Haziran tarihlerinde Mersin’de Sefa İklimlendirme’nin ana mağaza ve şube açılışlarının ardından 27 Haziran’da Adana Uzman Adana Klima bayisinin açılışını gerçekleştirdi. Çukurova’da 23 bayiye ulaşan Daikin, 2020 yılında bu sayıyı 25 adete çıkararak bölge pazarındaki hakimiyetini perçinlemeyi hedefliyor. Daikin Türkiye’nin tüm ülkeye yayılmış 350 adet bayisi bulunuyor.

İklimlendirme sektörünün lider markası Daikin, yeni yatırımları ile Türkiye’yi bölgenin iklimlendirme üssü yapma hedefine emin adımlarla ilerliyor. Kurduğu bayi ağı ile Türkiye genelinde her geçen gün daha da yaygınlaşan Daikin Türkiye, Çukurova’daki büyümesine ayrı bir önem veriyor. Bölgedeki bayi ağını artırma amacıyla 25-26 Haziran tarihlerinde Mersin’de 2 bayi açılışı yapan Daikin Türkiye, 27 Haziran tarihinde de Adana’da 1 adet bayi açılışı gerçekleştirdi. Yeni açılışlarla Çukurova’da 23 bayi sayısına ulaşan Daikin Türkiye, bölgedeki hakimiyetini artırırken, ‘2020 yılında 25 adet bayi’ hedefine bir adım daha yaklaşmış oldu. 

25 ve 26 Haziran tarihlerinde Mersin’de Sefa İklimlendirme bayisinin ana mağaza ve şube, 27 Haziran’da da Adana’da bulunan Uzman Adana Klima bayisinin açılışlarına katılan Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder, bölgeye verdikleri önemi vurgularken, önceki yıllarda Çukurova’ya daha çok yatırım yapacakları sözünü verdiklerini hatırlatarak şunları söyledi: “Daikin’in doğrudan yatırımcı olarak Türkiye’ye girişinden itibaren Çukurova bizim için önemli bir bölge oldu. Bölgeye ilk bayi açılışı için geldiğimizde Çukurova’ya daha çok yatırım yapacağımızın sözünü vermiştik. Sözümüzü yerine getirdik ve 2011 yılından bugüne bayi sayımızı 23 adete çıkarmayı başardık. Elbette bununla yetinmeyeceğiz; bölgedeki büyümemizi sürdürerek 2020 yılında 25 adet bayi hedefimize kolaylıkla ulaşacağız. Çukurova, bizim oldukça kuvvetli olduğumuz bir bölge. Burada sektörümüz açısından büyük fırsatlar var ve biz Daikin Türkiye olarak pazar payımızı artırmak için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Bölge tüketicisi Türkiye ortalaması baz alındığında bazı kriterleri gözeten bir bilince sahip. İklimden dolayı yaz-kış klima kullanımı yaygın olduğundan tüketiciler cihazların ısıtma ve soğutma performansının yanı sıra elektrik tüketimini de dikkate alarak seçimlerini yapıyor. Kalite, performans, dayanıklılık, enerji tasarrufu ve satış sonrası hizmet gibi kriterler söz konusu olduğunda bölge insanı için Daikin markası ilk tercihlerden biri oluyor. Biz de bu bilinçle hareket ederek paydaşlarımızla ve uzman iş ortaklarımızla Çukurova’ya özel yaklaşımlarda bulunuyor, farklı kampanyalar düzenliyoruz. Daikin ve Airfel markasıyla yer aldığımız iklimlendirme pazarındaki birincil önceliğimizi pazar payımızı yüzde 20’lere çıkarma üzerine kurduk. Daikin Türkiye olarak Çukurova’daki yatırımlarımızı sürdürecek ve bölge insanına hizmet etmeye devam edeceğiz.”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*