Nişantaşı’nın ruhundan ilham alan yepyeni kahve evi deneyimi

Yeni kahve evi konseptiyle kahve tutkunlarına farklı bir deneyim yaşatan Caffè Nero, modern hayatın ve modanın kalbi Nişantaşı’na özel kahve evini açtı.

“Milano’da değilseniz en iyi kahveci…” unvanına sahip Caffè Nero, Premium İtalyan tarzı kahvelerini “yeni kahve evi deneyimiyle” Nişantaşı sakinlerinin beğenisine sunuyor.

Türkiye’de yeni kahve evi deneyiminin hayata geçirildiği ikinci mağaza olan Caffè Nero Valikonağı, geçmişten günümüze modanın kalbi olan Nişantaşı’nın dokusu ve kültürel yapısına uygun olarak, özenle tasarlandı. Semt sakinlerinin modern ve kentli ruhunu yansıtan mağaza, endüstriyel mimari öğeleri birleştiren eklektik tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Yeni konsept gereği Caffè Nero‘nun kaliteli İtalyan kahvelerine, mağazada günlük ve taze olarak hazırlanan yepyeni yiyecek seçenekleri eşlik ediyor. Yeni kahve evi deneyimi için özel olarak eğitilen baristaların hizmetlerine yansıyan ustalıkları ise Caffè Nero’ya has, farklı bir deneyim sunarak kahve tutkunlarının hayatına keyif katıyor.

Senin Caffè Nero’n hangisi?

Caffè Nero, Valikonağı’nın mimarisi ve dekorasyonunda, semtin yenilikçi yapısı ve kendine özgü dokusundan ilham aldı. Semtin bu özellikleri, mağaza atmosferinin tüm detaylarına yansıyor ve misafirleri çepeçevre sarıyor. İki katlı geniş bir mekana yayılan mağazada her Caffè Nero misafirinin kendinden bir şeyler bulabileceği özel alanlar sunuluyor.

Kentin trafiği ve gürültüsünden kaçmak isteyen misafirlerini binanın arka cephesinde yer alan yemyeşil bahçesinde ağırlayan Caffè Nero Valikonağı, semtin cıvıl cıvıl hayatını seyretme olanağı sunan üst kat ön cephesindeki boydan boya penceresiyle de şehrin hareketinden uzak kalmak istemeyen kahve tutkunlarına keyifli bir ortam sağlıyor.

Kaliteli İtalyan kahvesine eşlik eden yepyeni lezzetler

Caffè Nero, dünyanın her yerinden en iyi kalitede çekirdekleri toplayarak kendi Kavurma Merkezi’nde titizlikle kavuruyor. Yeni kahve evi konsepti gereği, artizan sandviçler mağazada baristalar tarafından taze olarak hazırlanırken, Valikonağı mağazası özelinde zengin kahvaltı tabağı, ekmek üstü lezzetler, sağlıklı atıştırmalıklar ve müsliler enfes yiyecek seçeneklerine eşlik ediyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*