Philips’in en hafif buharlı kazanlı ütüsü

Türkiye’nin en sevilen ve en çok satan kazanlı ütü markası Philips, yeni buharlı kazanlı ütüsü PerfectCare Expert Plus (GC8962/40) ile ütü deneyimine yepyeni bir boyut kazandırıyor.

Philips, devrim niteliği taşıyan yeni buharlı kazanlı ütüsü PerfectCare Expert Plus (GC8962/40) ile ütüyü dertten keyfe döndürüyor.

Philips PerfectCare Expert Plus, ısı ayarı gerektirmeyen OptimalTEMP teknolojisi sayesinde kotlardan ipek kumaşlara, ketenden kaşmire kadar ütülenebilen tüm kumaş türlerinde sıfır yanma riski ile güvenli ütüleme imkanı sunuyor.

Philips PerfectCare Expert Plus buhar kazanlı ütünün güçlü ve sürekli buhar özelliği ile en kalın kumaşlar bile kolayca ütülenir. Dilediğiniz zaman kullanabileceğiniz turbo buhar özelliği sayesinde en zor kırışıklıklar bile çok daha hızlı kayboluyor. Ayrıca mükemmel buhar dağılımı için özel olarak tasarlanan 5 yıldızlı SteamGlide Advanced tabanını ile mükemmel bir kayganlık ve çizilmeye karşı dayanıklılık sağlıyor.

Kim demiş televizyon karşısında sessizce ütü yapılmaz?

Philips PerfectCare Expert Plus buharlı kazanlı ütünün güçlü ve sürekli buhar özelliği artık susturucu buhar filtreleri sayesinde artık çok sessiz. Sesi en aza indirgeyen filtreler sayesinde ütünün buhar sesinden rahatsız olma derdine son veren Philips PerfectCare Expert Plus, ailenizle birlikte televizyon seyrederken rahatça ve sessizce ütü yapabilmenize olanak tanır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*