LG’den yepyeni bir buzdolabı

LG, her mutfağa kolaylıkla sığan, geniş kapasiteli, enerji verimli, çevre dostu ve uzun süre tazelik sağlayan buzdolabı GC-B401ELDZ’yi satışa sundu. LG’nin eş zamanlı olarak çıkardığı Total No Frost Derin Dondurucusu GC-B404ELRZ ise, isteğe göre buzdolabıyla birleştirilerek ya da ayrı olarak kullanılabiliyor.

LG, satışa sunduğu iki yeni ürünü GC-B401ELDZ Buzdolabı ve GC-B404ELRZ Total No Frost Derin Dondurucu ile mutfakları şenlendiriyor. Geniş kapasitesiyle daha fazla gıdayı etkin bir şekilde saklama imkanı sunan GC-B401ELDZ Buzdolabı, ince yalıtım duvarları kullanılan akıllı iç yapısı sayesinde, buzdolabının kullanılabilir iç alanını artırıyor. A++ olan GC-B401ELDZ, lineer kompresörü ile enerji verimliliği sağlayarak, geleneksel dolaplara göre yüzde 20 daha az enerji harcıyor.

Her Zaman İlk Günkü Gibi Taze
LG GC-B401ELDZ Buzdolabı’nda soğuk hava, çoklu kanallardan geçerek etkin ve tek düze soğutma sağlıyor. Buzdolabının sıcaklığı, 2 ile 8 derece arasında ayarlanabildiği için gıdaların, sebze ve meyvelerin doğal kokusu ve ilk günkü tazeliği uzun süre korunuyor.

LG Buzdolabı’nın nemi optimum seviyede tutan özel kafes tipi kutu kapağı “Moist Balance Crisper” sayesinde ise, saklanan gıdaların nemi buharlaşıp kafes üzerinde yoğunlaşarak kutu içerisinde doğru nem dengesi sağlıyor. Bu da, sebze ve meyvelerin canlılığını korumasına neden oluyor.

Dar alanlara Geniş Çözüm
Optimum depolama çözümü sunan LG Buzdolabı, sıfır boşluk sağlayan yapısıyla en küçük mutfaklara bile sığıyor, dar alanlarda buzdolabının kapakları duvarlara çarpmıyor. LG GC-B401ELDZ buzdolabının sıfır boşluk sağlayan tasarımı ayrıca, kapaklar 90 derece açıldığında bile çekmecelerin tamamen açılabilmesini sağlıyor.

Çevre Dostu Buzdolabı
LG GC-B401ELDZ’nin lineer kompresör mekanizması, çevre dostu olarak da biliniyor. Lineer kompresör sayesinde, LG GC-B401ELDZ buzdolabı, yıllık CO2 emisyonunun 60 kg azalmasına neden oluyor. Bu da, yılda 15 adet çam ağacı dikmekle aynı etkiyi sağlıyor.

LG Total No Frost Derin Dondurucu: İster Buzdolabı ile, İster Ayrı Kullanım
LG’nin satışa sunduğu bir diğer yenilik ise, A++, Total No Frost Derin Dondurucu GC-B404ELRZ. LG Derin Dondurucu’nun dahili no frost yazılımı yiyecekleri akıllı bir biçimde hızla soğutuyor ve “Multi Air Flow” sistemi soğuk havayı birden fazla havalandırma deliğinden geçirerek etkin sıcaklık düzenlemesi ve buzlanmaya karşı koruma sağlıyor. Hızlı ve eşit soğutma sağlayan LG Total No Frost Derin Dondurucu, LG Buzdolabı ile birleştirilebildiği, isteğe göre ayrı bir ünite olarak da kullanılabiliyor.
Geleneksel ampüllere göre enerji verimliliği yüksek ve daha uzun ömürlü olan LED aydınlatma sistemine sahip olan LG Total No Frost Derin Dondurucunun üstten takılan lambaları, dolap tam dolu olduğunda bile, 2,5 kat daha fazla aydınlatıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*