Ramazan sofralarında sağlık ve lezzet

Fakir Hausgeräte’nin, “Gourmet Serisi” nde yer alan Nosso çok amaçlı pişirici, Ramazan’da sağlıklı ve pratik lezzetleri sofralara getiriyor.

İftar sofralarında sevdiklerinin damaklarında iz bırakmak isteyenler, Fakir Nosso ile birbirinden leziz yemeklere imza atacak. Mutfak tutkunları için hazırlanan Gourmet serisinin ilk ürünü çok amaçlı pişirici Fakir Nosso, evde pişirilen yemeklere sağlık ve lezzet katmak için tasarlandı. Fakir Nosso, Türk ve dünya mutfaklarının seçkin lezzetlerinden kızartmaya, tencere yemeklerinden fırınlama tekniklerine, kekten şerbetli tatlılara kadar tüm yemekleri sağlıklı, kolay ve çabuk bir şekilde sofralarınıza getiriyor.

Homojen ısı dağıtım teknolojisiyle çalışan, yenilikçi pişirme sistemi Fakir Nosso, profesyonel performans garantisinin yanı sıra özel tasarımıyla da mutfağınızın başköşesindeki yerini alıyor. Yapmak istediğiniz yemeğin malzemelerini Fakir Nosso’ya koyup ısı ve süresini ayarladıktan sonra pişme esnasında yemeğin başında beklemenize gerek kalmıyor.

Lezzetli ve sağlıklı yemekler

Nosso Çok Amaçlı Pişirici, daha az yağ kullanarak enfes ve çıtır kızartmalar yapmanıza olanak sağlarken, kısa sürede pişirme özelliğiyle yiyeceklerin besin değerlerini kaybetmesini en aza indirgiyor. Taze malzemelerde doğal olarak bulunan su-besin maddelerini koruyarak, yemeklerin yumuşak, sulu, renkli, aromalı kalmasını ve sağlıklı pişirilmesini sağlıyor.

Geleneksel ve modern tariflerden oluşturulan, Mutfakkoçu Şef Recep Aydoğan’ın yazdığı “Nosso ile Lezzetli Tarifler” kitabı da ürünün yanında tüketicilere sunuluyor.

Fakir Hausgeräte, geliştirdiği son teknolojili ürünleriyle hayatı kolaylaştırıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*