Kahve Dünyası en tatlı sırlarını atölyede paylaşıyor

Kahve Dünyası, yeni lezzetler keşfederken hem eğlenmek hem de yaratıcılığının sınırlarını zorlamak isteyenler için çikolata ve pastacılık atölyeleri düzenliyor. Mayıs ayı boyunca Kahve Dünyası Fabrika Veliefendi ve Fabrika Kemerburgaz’da yapılacak atölyelere katılanlar, el yapımı spesiyal çikolatalardan vanilyalı cheesecake’e uzanan birbirinden eşsiz tatları Kahve Dünyası’nın yetenekli ustalarından öğrenecek.

Processed with VSCO with a5 preset
“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, karşı konulmaz çikolata ve pastalarının tüm sırlarını lezzet tutkunları ile paylaşıyor. Mayıs ayı boyunca Kahve Dünyası Fabrika Veliefendi ve Fabrika Kemerburgaz fabrikalarında düzenlenen çikolata ve pastacılık atölyelerine katılanlar, en kaliteli malzeme ve ekipmanları kullanarak hünerlerini sergileyecek.

Çikolatanın en leziz halleriKahve Dünyası’nın lezzet ustalığı konusunda kendini kanıtlamış dillere destan çikolatalarının kullanıldığı çikolata atölyesinde; el yapımı spesiyaller, her ısırıkta mutluluğu katlayan trüfler, kahvenin vazgeçilmezi tablet çikolatalar, içi sürprizlerle dolu çikocaracrunch ve dayanılmaz lezzet sıcak çikolatanın tüm incelikleri paylaşılıyor. Atölyede kendi elleriyle yaptıkları çikolatayı tatmanın keyfini çıkaran katılımcılar, daha sonra bu çikolataları Kahve Dünyası’nın özel kutularının içinde sevdikleriyle paylaşma imkanı da buluyor.

Pastacılığa adım atın!Kahve Dünyası’nın pastacılık atölyesinde ise pek çok lezzetin inceliklerine değiniliyor. Bitter çikolatalı mus, fıstık – frambuazlı kup, fondan çikolata ve vanilyalı cheesecake yapımını öğrenen katılımcılar, içlerindeki maharetli pastacıyı ortaya çıkarıyor.

Kahve Dünyası’nın çikolata atölyesi dört saat, pastacılık atölyeleri ise 150 dakika sürüyor. Katılım ücretinin 160 TL olduğu atölyelerin biletleri Biletix’te satılırken etkinliklerden bir gün öncesine kadar fabrikalara uğrayarak veya telefonla arayarak rezervasyon yaptırmak da mümkün. Atölye takvimi ve diğer tüm detaylara www.kahvedunyasi.com/kesfet/atolyeadresinden ulaşılabilir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*