Profilo ürünleri tek tuşla elinizde

Profilo, “Profilo Online” ile sunduğu ayrıcalıklı hizmetleri arttırıyor. Beyaz eşyadan ankastrelere, küçük ev aletlerinden elektrikli süpürgelere ihtiyacınız olan her şey sadece bir tık uzağınızda.

Günümüzün hızlı dünyasında, alışveriş alışkanlıklarında da dijitalin etkisi her geçen gün artıyor. Online alışverişte fiyatların uygunluğu kadar, güvenilir platformlardan alışveriş yapmak da önem kazanıyor. Uzun yıllardır dayanıklı ürünleriyle evlerin ve annelerin en büyük yardımcısı olan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri; kaliteli ürün seçenekleri, gelişmiş servis ve geniş yetkili satıcı ağının yanında e-ticaret sitesi Profilo Online ile de tüketicisinin hayatına konfor katıyor.

Türkiye’nin dört bir yanındaki satış noktaları ile ülkemizin en geniş dağıtım ağına sahip markalarından olan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri; beyaz eşya, ankastre cihazlar, elektrikli süpürgeler, klima cihazları, su ısıtıcıları ve küçük ev aletlerinden oluşan ürünlerine https://www.profilo.com üzerinden de kolaylıkla ulaşma imkânı sunuyor. Tüketiciler, Profilo’nun dayanıklı ürünlerine Profilo Online üzerinden en güvenilir şekilde ulaşarak; ürünleri detaylı inceleme ve kolaylıkla satın alma fırsatına sahip oluyor.

Profilo Online, tüketici memnuniyetini hedefleyen yaklaşımı çerçevesinde tüm online alışverişlerde ücretsiz teslimat, 14 gün içinde ürün iade garantisi ve 7/24 müşteri hizmetleri desteği sağlıyor. Sunduğu çok özel kampanyalardan yararlanma fırsatı ve peşin fiyatına 9 taksit seçeneği avantajıyla da konforunuzdan ödün vermeden alışveriş yapmanın keyfini yaşatıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*