Ramazan sofraları Arzum ile lezzetleniyor

Mutfakların vazgeçilmezi, kadınların en büyük yardımcısı Arzum, Ramazan boyunca iftar ve sahur sofralarına lezzet katacak.

Tecrübesiyle kadınların hayatlarını kolaylaştırdığı kadar tasarımı ve kullanım kolaylığı ile keyifli anlar armağan eden Arzum, Ramazan boyunca iftar ve sahur sofralarının en büyük yardımcısı olacak.

Arzum Technoart Maxi Plus Blender Seti ile zahmetsiz lezzetler

En sert gıdaları bile kolaylıkla parçalayabilen Technoart’ın başrolde olduğu Arzum Technoart Maxi Plus Blender Seti ile Ramazan yemeklerini yapmak çok keyifli ve zahmetsiz. 6 bıçak teknolojisiyle buz gibi sert gıdaların bile iki kat daha hızlı, homojen ve güç sarf etmeden parçalanmasını sağlayan Arzum Technoart Blender, Sensible Touch Teknolojisi sayesinde parmak yeri değiştirilmeden hız ayarı yapabilmeyi ve tek elle rahat kullanımı sağlıyor. Ergonomik tasarımı sayesinde el yapısına kolayca uyum sağlayan ve güvenli tutuş sunan el blender’ı, 1500 watt motor gücüyle aşağı yukarı hareket ettirmeden yiyecekleri kusursuz bir şekilde doğrayabiliyor.1500 ml’lik doğrayıcı kap ve 300’ml’lik mini hazne alternatifleriyle doğrama, çırpma ve el blender’ı fonksiyonlarını yerine getiren Arzum Technoart Maxi Plus Blender Seti, 300’ml’lik mini haznesi sayesinde sarımsak ve maydanoz gibi doğranması güç besinlerde bile mükemmel performans sunuyor.

Ramazan sofralarına Cookart Color Fırın imzası

Arzum Cookart Color Çift Camlı fırın, 50 litrelik iç hacmiyle kalabalık Ramazan sofralarına imzasını atıyor. İki farklı tepsi seçeneğiyle, birbirinden lezzetli yemekleri hazırlamanızı sağlayan Cookart Color ile enfes yemeklerinizi masaya taşımaya ve sevdiklerinizi mutlu etmeye hazır olun.


Crust Mix Plus Stand Mikser ile usta işi hazırlık

Ramazan misafirlerinize usta işi bir yemek sunmak ister misiniz? Arzum, sizi Crust Mix Plus Stand Mikser ile ustalara taş çıkartmaya davet ediyor. Çırpma, karıştırma, yoğurma özelliğiyle ideal kıvamı en zahmetsiz ve hızlı şekilde yakalamanızı sağlayan mikser, kıyma aparatı sayesinde de etleri farklı kalınklıklarda kıyma haline getiriyor. 4,5 litrelik çelik kasesi, 7 kademeli hız ayarı ile profesyonel kullanıma uygun Arzum Crust Mix Plus Stand Mikser, sıçramalara karşı koruma kapağı ile de size temiz kullanım rahatlığını yaşatacak.


Arzum’la sahurda pratik lezzetler

Arzum, Tostçu Delux Izgara ve Tost Makinesi ile sahurun en pratik ve lezzetli yemeği olan tostu masalara taşıyor. Ödüllü Tostçu Delux Izgara ve Tost Makinesi, 5 katmandan oluşan çift taraflı kullanılabilir granit efektli plakaları sayesinde uzun süre aşınmıyor, yapışmıyor, daha sağlıklı lezzetler sunuyor. Isıya dayanıklı komple döküm tutma sapı ile kullanım kolaylığı sağlayan Tostçu Delux sahurda işlerinizi kolaylaştırmayı bekliyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*