Kahve Dünyası Büyükada Mağazası’nda Geleneksel 23 Nisan Şenliği

Kahve Dünyası, her 23 Nisan’da olduğu gibi bu yıl da Büyükada Mağazası’nda çocuklara unutulmaz bir bayram yaşatmaya hazırlanıyor. Bando takımı, hikaye anlatımı, maskotlar ve hediyeler ile unutulmaz bir güne dönüşecek geleneksel şenlik, sosyal medyanın sevilen anne - çocuk influencer’larının katılımıyla daha da renklenecek.

Kahve Dünyası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Büyükada Mağazası’nda gerçekleştireceği etkinlik ile hem çocuklara hem de ailelerine unutulmaz bir gün yaşatacak. Büyükada Mağazası’nda her 23 Nisan’da gerçekleştirilen kutlamalara bu yıl, ünlü anne – çocuk influencer’ları da katılacak.

Çocukların; bando takımı, hikaye anlatıcısı ve maskotlarla birlikte eğleneceği etkinlikte, aileleri de onlara eşlik ederek mutluluklarını paylaşacak. Sürpriz hediyeler ve etkinlik boyunca gerçekleştirilecek fotoğraf çekimi ise bu keyifli günü unutulmaz hale getirecek.

Kahve Dünyası’nın Büyükada’daki geleneksel şenliği, 23 Nisan 2019 Salı günü, saat 13.00 – 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Ücretsiz etkinliğe her yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbul’un dört bir yanından katılım olması bekleniyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*