Philips Kişisel Sağlık Ürünleri Orta Doğu ve Türkiye Genel Müdürü Milena Elmasoğlu oldu

Philips Türkiye Kişisel Sağlık Ürünleri Genel Müdürü görevini yürüten Milena Elmasoğlu, Philips Kişisel Sağlık Ürünleri Orta Doğu ve Türkiye Genel Müdürü görevine atandı.

Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünden mezun olan Elmasoğlu, 1998 yılında Philips’e katıldı. Elmasoğlu, Philips Tüketici Ürünleri Bölümü’nde Pazarlama Müdürlüğü, Yeni Kanallar Satış Müdürlüğü ve Servis Müdürlüğü pozisyonlarında farklı ekiplere ve projelere liderlik yaptı.

Ardından 6 Sigma Uluslararası Proje Yöneticiliği, Philips Ortadoğu ve Türkiye Müşteri Hizmetleri ve Ticari Pazarlama Direktörü pozisyonlarında bulundu. 21 yıldır Philips’te çalışan ve son olarak Philips Türkiye Kişisel Sağlık Ürünleri Genel Müdürü görevini yürüten Elmasoğlu, birçok başarılı projeye imza attı.

Milena Elmasoğlu; “Philips Kişisel Sağlık Ürünleri Orta Doğu ve Türkiye Genel Müdürü olarak atanmaktan gurur duyuyorum. Günümüzde tüketiciler kişisel sağlık ve iyi yaşam standartlarını daha iyi bir şekilde kontrol altında tutmanın yollarını arıyorlar. Philips olarak, dijital çözümlerimizi genişleterek sağlık hizmetlerini kişiselleştirme ve insanların her gün daha sağlıklı seçimler yaparak kendi sağlıklarından sorumlu olma gücünü artırmada önemli bir rol oynamaya devam ediyoruz” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*