Fakir İyi Gelecek Festivali’nde

Elektrikli ev aletlerinin yenilikçi markası Fakir Hausgeräte, hayatı kolaylaştıran ürünleriyle Migros İyi Gelecek Festivali’nde yerini alıyor.

5-7 Nisan tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek “Migros İyi Gelecek Festivali” Türkiye’nin önde gelen markalarını ve tedarikçilerini bir araya getiriyor. Fakir Hausgeräte festivalde B2 – E17 no’lu stantta birbirinden leziz ikramlarla misafirlerini ağırlayacak.

Fakir Hausgeräte standının yıldız ürünleri yeni ikili Türk kahvesi makinesi Fakir Kaave Dual Pro ve yemek yapmayı pratik hale getiren akıllı pişirici Fakir Guvech olacak. Yine sağlıklı içecekler, leziz smoothieler, soslar, püreler hazırlayabilen hatta kahve, baharat öğütücü olarak da kullanılabilen Powermix ve Mix It Easy blenderlar ziyaretçilerin ilgisini çekecek üstün teknolojili ürünler arasında yer alıyor.

Fakir Hausgeräte’nin yeni çıkan Gourmet Serisi’nde yer alan akıllı pişiriciler İyi Gelecek Festivali’nde görücüye çıkarak ziyaretçiler tarafından detaylı olarak incelenebilecek. Fakir Kaave Dual Pro ile yapılan mis gibi aromalı Türk kahveleri standı ziyaret edenlere ikram edilecek.

Sağlık, spor, beslenme, güzellik, kişisel gelişim, müzik ve eğlenceye dair keyifli sohbetlerin gerçekleştirileceği İyi Gelecek Festivali’nde mutfak atölyeleri, lezzet tadımları ve çeşitli yarışmalar ziyaretçileri bekliyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*