Kişiselleşen davlumbaz ve Silverline Strong

Strong, dünyanın en prestijli ödül kuruluşları Plus X’ten ve İF Design tarafından ayrı ayrı ödüllendirildi. Silverline imzası taşıyan Strong, Plus X’ten yüksek kalite, tasarım, kullanım kolaylığı ve fonksiyonellik kategorilerinde 4 ayrı ödüle layık görülürken IF Design tarafından da ödüllendirildi.

Silverline porselen ve corian yüzeye sahip, farklı desen ve renklerde değiştirilebilir ön levhalarladavlumbazı kullanıcının kişisel zevklerine göre tasarlamasına imkan veriyor. Farklı doku ve renkseçenekleri ile kaplanmış davlumbaz yüzeyi, mutfakları şık bir şekilde tamamlıyor.

Davlumbazın porselen ve corian yüzey seçenekleri; eşsiz, sağlam ve doğal bir görünüm elde ediyor. Parmak izi ve leke bırakmayan, üzerinde kir biriktirmeyen pürüzsüz yüzey, ürünün temizliğini kolaylaştırıyor.

Kullanıcı dostu, yüksek performans

Havalandırma ve aydınlatma bileşenleri, açılı ön panelin arkasında yer alıyor. Geliştirilmiş LED şerit paneller, pişirme alanını net bir şekilde aydınlatıyor. Davlumbazın ön panelinin arkasında bulunan alüminyum filtreler, kolayca çıkarılarak bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Strong A +enerji sınıfında yüksek performans sunuyor. Kolay temizleme işlemi, düşük ses seviyesi ve enerji tüketimi, Strong’u günlük mutfak ihtiyaçları için mükemmel bir çözüm haline getiriyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*