LG OLED TV iF Altın Ödülü aldı

LG, iF Dizayn Ödülleri 2019’da, dört OLED TV’sine gelen övgülerin yanı sıra, Signature Kitchen Suite ve LG Objet gibi aksesuarların da aralarında bulunduğu ürünlerine toplam 16 ödül aldı.

Almanya’da bir araya gelen 67 tasarım uzmanından oluşan juri üyeleri, LG’ye, LG OLED TV E9’u layık gördükleri iF Altın Ödülü ile birlikte, toplam 16 ödül verdi. 6.375 başvuru arasından 66 ürün iF Altın Ödülü ile onurlandırıldı. Kazananlar, Münih’te gerçekleştirilen iF Dizayn Ödülleri 2019 Ödül Töreni’nde açıklandı.

Tasarımı ile dikkat çekiyor

LG OLED TV (E9), iF Altın Ödülü’ne, ekranı daha da geniş gösteren göz alıcı tasarımıyla sahip oldu. LG OLED TV’de bulunan, gömülü stand ve alt tarafta şeffaf cam kullanılması, gözleri ekrana çeken, daha üstün bir izleme deneyimi oluşturuyor. iF jüri üyelerine göre, LG’nin tasarladığı havada süzülür gibi duran LG OLED TV, her TV tasarımcısının ana hedefi.

Dünyanın ilk kıvrılabilen televizyonu

LG SIGNATURE OLED TV R, 8K OLED TV, OLED TV ve Transparan OLED Signature gibi geniş yelpazedeki OLED ürünü bu yıl iF ödülleri katılımcıları arasındaydı. iF Dizayn Ödülleri’ne başvuran ürünler arasından en dikkat çekicilerinden biri de LG SIGNATURE OLED TV R oldu. Dünyanın ilk kıvrılabilen televizyonu LG SIGNATURE OLED TV R, izlenmediği zamanlarda kıvrılabilme özelliği ile, yaşam alanlarını genişletiyor ve sadelik sağlıyor.

Beklentilerin ötesinde tasarımlar sunacağız

1953 yılından bu yana, tasarımcılar ve üreticiler, tasarımlarının iF ödülü kazanması için çalışıyorlar. Hanover merkezli iF International Forum Design GmbH tarafından verilen iF Dizayn Ödülleri, Red Dot Design Award ve IDEA (International design Award) ile birlikte, dünyanın en prestijli tasarım ödülleri arasında yer alıyor. iF Dizayn Ödüllü kazanmak, çarpıcı tasarım ve eşsiz müşteri hizmetlerinin teyidi anlamına geliyor. Tüketiciler ve kullanıcılar için, iF Dizayn Ödülü, ürünün sınıfının en iyisi olduğunun garantisi.

LG Electronics Başkan Yardımcısı ve Kurumsal Tasarım Bölümü Başkanı Noh Changho, “Mükemmel tasarımlar tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılayabilen tasarımlardır. LG’de her zaman tüketicilerimizin beklentilerinin ötesinde tasarımlar sunmaya devam edeceğiz” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*