Dikiş makinesinde teknolojik devrim Pfaff’tan

PFAFF performance icon and app - features machine and model holding phone with CreatorCue app shown

Dikiş makinelerine üstün teknoloji getiren PFAFF, şimdi dikişle profesyonel olarak ya da hobi için ilgilenen herkesi olağanüstü bir ürünle tanıştırıyor: PERFORMANCE ICON elektronik piko makinesi… Bu makineye sahipseniz; 522 adet dekoratif dikiş ve özel tasarımlarla sonsuz dekoratif dikiş olanağı, 48 mm genişliğinde maxi süsleme dekoratif dikiş, 4 yeni benzersiz ileri dikiş tekniği (dalgalı dikişler, radyan dikişler, üçlü şerit dikişler ve dantel dikişler) ile yapabilecekleriniz sınırları aşıyor.

Ürün, alanındaki en büyük tablet ekran görüntüsüne sahip…

Türkçe dil seçeneği sunan PFAFF PERFORMANCE ICON, aynı zamanda tablet tarzı çoklu dokunuş özelliği taşıyan, alanındaki en büyük tablet ekran görüntüsüne de sahip. Sektördeki en dengeli çalışma alanı aydınlatması ile en yüksek kalitedeki aydınlatma teknolojisi ve tasarımı dikiş işlemlerinde daha iyi görünürlük için benzersiz aydınlatma noktaları yine bu üründe. Ürün, tamamen yeniden tasarlanmış grafik kullanıcı ara yüzü (GUI) PFAFF creatorhub ile sektördeki en geniş interaktif ve özelleştirilebilir çalışma alanını yaratıyor. Öte yandan Wi-Fi bağlantısı da sağlanabiliyor. Performans ve dayanıklılık için tasarlanmış orijinal IDT sistem yeni geliştirilmiş besleme mekanizması da dikkat çekiyor. Ürün, 9 mm genişliğinde zigzag yapabiliyor. Kadınlar, 522 adet dekoratif dikiş ve özel tasarımlarla sonsuz dekoratif dikiş olanağı, 48 mm genişliğinde maxi süsleme dekoratif dikiş; tek, ikili ve üçlü kurdele ile süsleme dikiş özellikleri sayesinde hayallerini kumaşlara aktarabiliyor.

Sonsuz hafıza ile sınırsız seçenek…

PFAFF PERFORMANCE ICON, aynı zamanda 6 adet yazı ve 1 adet dekoratif yazı karakterine de sahip. Böylece kadınlar kumaşlara istedikleri yazıyı da yazabiliyor. Sonsuz hafıza özelliği ise dikişte hayalleri sınırsız olanlar için. Dileyenler art arda desen kombinasyonları ile yeni kombine dekoratif dikişler de oluşturabiliyor, 10 farklı modelde tek kademede otomatik ilik açabiliyor, desenleri özel grafik tasarımla tasarlayabiliyor ve yeni maxi desenler oluşturabiliyor. Grafik kullanıcı arayüzünde bulunan geliştirilmiş stitch creator (dikiş yaratıcısı) özelliği ile dikişler sonsuz olanaklarla düzenlenebiliyor ya da tasarlanabiliyor.

En ince ipliklerle bile mükemmel sonuçlar…

Ürünün özellikleri saymakla bitmiyor. Birbiri üzerine dikilmek üzere tasarlanmış özel uyumlu dekoratif desenler ve maxi dekoratif desenler hazırlamak da bu ürünle mümkün. Tapering programı ile dekoratif desenlerle kumaş üzerinde açı vererek otomatik köşe dönme fonksiyonu bir diğer özellik. Ürün, en ince ipliklerle bile mükemmel sonuçlar elde etmek için geliştirilmiş activ stitch teknolojisine de sahip. Teleskopik iplik kılavuzları ve özel tasarlanmış iplik yolları ile her boydaki iplik makaraları mükemmel sonuçlar ile kullanılabiliyor. 

Farklı dikiş seçenekleri…

PFAFF PERFORMANCE ICON, stitch repeat programı ile aynı sayıda adımla dikiş tekrarı yapabiliyor. Farklı desenlerle kırkyama, yama ve punteriz dikişler de onun işi. Ürün, özel wing iğne ile antika süsleme dikişleri yaparken de oldukça hünerli, ayrıca çift iğne ile yan yana paralel dikiş de dikebiliyor (reçme dikişi). Overlok (sürfüle) dikiş seçenekleri ise fark yaratıyor. Dolgulu dekoratif desenlerde ekstra dolgu verebilmek ve desen boyunu uzatabilmek de mümkün oluyor.

Her adımda kadınlara yardımcı olan animasyonlu kılavuz…

(MySewnet) bulut depolama alanı (hafıza),  Wi-Fi bağlantısı özelliği sayesinde güncelleme bilgilendirmesi ve güncelleme, Help Center (yardım merkezi) kapitone, dikiş işleri için interaktif ekranda animasyonlu veya resimli adım adım açıklayıcı kılavuz gibi özellikler de dikiş dikerken kadınlara yardımcı oluyor.  

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*