MUTFAKTA CULINA CHEF VAR

Fakir Hausgeräte’nin Culina Chef mutfak robotu, yemek yapma sanatını icra ederken en büyük yardımcınız oluyor

Yemeği sanata dönüştürenler için mutfak ekipmanları büyük önem taşır. İşleri kolaylaştıran mutfak yardımcıları ile içinizdeki şefi ortaya çıkarmak mümkün. Yemek yapmayı zevke dönüştüren Fakir Culina Chef yoğurma, çırpma ve karıştırma işlemlerini tek başına ve şef titizliğinde yapıyor.

5 litre kapasiteli, tutma kulplu, paslanmaz çelik ve aynı özelliklere sahip cam karıştırma haznesinde en leziz yiyecekleri hazırlamak çok kolay. Çift kanca yoğurma sistemi ve yoğurma aparatları ile köfte, pizza, mantı gibi uğraş veren yiyecekleri eliniz değmeden yoğurabilirsiniz. Eliptik karıştırma özelliği hazne içinde ulaşılmadık nokta bırakmayarak tüm malzemeyi titizlikle karıştırıyor ve hazneye hava girişi sağlayarak karışımı mükemmel kıvama getiriyor. Karıştırma ve çırpma aparatları sayesinde kek, sufle gibi birçok tatlıyı kolayca yapıp, mis gibi leziz çorbaları kolayca hazırlayabilirsiniz. 6 kademeli hız ayarı sıvı ve kuru malzemeleri karıştırmadan, ekmek hamuru yoğurmaya ve krema çırpmaya kadar her iş için istediğiniz hızda çalışma imkanı veriyor. Ayrıca Rouge, Rosie ve Violet olmak üzere, Fakir’in 3 konsept renginde retro çizgilerle tasarlanan ürün mutfaklara şıklık getiriyor.  

Çok iş yapıp az yer kaplayan marifetli Fakir Culina, ev hanımlarından aşçılara kadar herkesin kullanabileceği şekilde tasarlanıp mutfakta harikalar yaratıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*