Dream Sales Machine 2019’da daha iddialı

Dream Sales Machine Başkanı Alper Sesli, 2018 yılında ziyaretçi rekorları kıran organizasyonları ve yenilikçi projeleri hayata geçirdiklerini belirterek, etkinlik endüstrisinde 2019 yılı hedeflerini paylaştı.

Etkinlik endüstrisinde ses getiren organizasyonlara imza atan Dream Sales Machine Başkanı Alper Sesli, Türkiye‘nin dünya çapında marka festivali konumunda bulunan İstanbul Coffee Festival‘in 2018‘de 116 markanın ve 40.000‘i aşkın ziyaretçinin katılımıyla gerçekleştiğini ifade etti. Etkinlik endüstrisinde büyük fark yarattıklarını söyleyen Sesli, İstanbul Coffee Festival‘in bugün kahve endüstrisinde dünyanın en büyük life style etkinliği olarak kabul edildiğini belirtti.

Hedef 100.000 kahvesever

2019 yılında İstanbul Coffee Festival‘i 19–22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştireceklerini belirten Sesli, “İstanbul Coffee Festival dinamik bir etkinlik ve her yıl yenilenerek, uluslararası katılımlarla ve özel etkinliklerle büyüyerek gelişiyor. Ayrıca her festivali belli bir konsept kapsamında gerçekleştirerek kahvenin sınırsız dünyasında yenilikçi açılımlar yapıyoruz. Önümüzdeki yıl da ziyaretçilerimizi sürpriz etkinlikler ve çok zengin bir program bekliyor olacak. Diğer yandan, Ankara Coffee Festival 2. yılında 25.000 bin ziyaretçi ile başka bir kategoride hızla büyüyor. Bu yıl büyük şehirlerimizden bir tanesinde daha başlıyoruz. İstanbul’a 40-45 bin, Ankara‘ya 30 bin, diğer şehrimize ise ilk yılında 25 bin kişi bekliyoruz. Kısacası bu yıl 100 bin kahvesevere dokunmayı hedefliyoruz“ bilgisini verdi.    

2019‘da iki yeni kahve etkinliği

Her yıl yeni ve yenilikçi festivallerle Dream Sales Machine‘i ve sektörü geliştirerek yenilediklerini söyleyen Sesli, “2019 yılına müthiş iki proje ile merhaba diyoruz. Bunlardan biri İCS İstanbul Coffee Summit. Global anlamda kahve ve kahve endüstrisinin paydaşlarının katılacağı uluslararası bir iş konferansı. Diğeri ise kahve endüstrisinin kalbindeki baristalarımız için Barista Clash. Her iki proje de heyecan verici çalışmalar. Ayrıca müzik endüstrisinde çok ama çok özel bir projeye çalışıyoruz. Yetiştirebilirsek 2019 yılında lansmanını yapmak istiyoruz“ dedi.

Ankara Coffee Festival çıtayı yükseltecek

2018 yılında Ankara Coffee Festival‘in de büyük ilgi gördüğünü kaydeden Sesli, “2016 yılında Ankara’da Bilkent Station desteği ile gerçekleştirdiğimiz Coffee Weekend etkinliği 9,000’e yakın kahvesevere ev sahipliği yapmıştı. Bu heyecanla 2017 yılında etkinliğin çapını büyüterek Ankara Coffee Festival‘in ilkini, bu yıl ise ikincisini düzenledik. 2019 yılındaAnkara Coffee Festival de çok daha renkli ve büyük bir organizasyon olarak ses getirecek“ dedi.

Reformist‘te sağlıklı yaşam trendleri

2018 yılında başlayan Reformist‘in Dream Sales Machine‘in özgün projelerinin anlamlı bir örneği olduğunu kaydeden Sesli, “Markalara ve festival ziyaretçilerine farklı deneyim platformları sunan Dream Sales Machine olarak binlerce kişinin ziyaret ettiği Reformist etkinliğinde sağlıklı yaşam akımının tüm bileşenlerini bir araya getirdik. Sağlıklı yaşam trendini destekleyen Reformist‘te katılımcılar spordan meditasyona, mindfulness‘dan workshoplara kadar geniş bir yelpazede özel deneyimler yaşadı,seminer ve atölye çalışmalarında sağlıklı yaşam trendleri hakkında pratik yaptı“ dedi.

Çizgiye dair her şey İCAF‘ta

İstanbul Comics and Art Festival‘i ise bu yıl “kimlik“ temasıyla düzenledikleri ve 10.000‘in üzerinde sanatseveri ağırladıklarını söyleyen Sesli, şunları belirtti: “İstanbul’a ve Kadıköy’e armağan ettiğimiz bir başka festival, 2016 yılında bu yana gerçekleştirdiğimiz İstanbul Comics and Art Festival. Çizgiye dair her şeye ev sahipliği yaptığımız bu festival, aynı zamanda sokak sanatına ve kültürüne de ev sahipliği yapan tek platform.“

DSM Nicosia faaliyete geçti

İstanbul ve Londra‘nın ardından Lefkoşa’da hizmete açtıkları yeni ofisle Kıbrıs‘ın kültür ve sanat yaşamına da katkı sunmaya amaçladıklarını ifade eden Sesli, Türkiye ve İngiltere‘yi kapsayan profesyonel birikimini Kıbrıs‘a taşırken, yerel işbirliği olanaklarını da geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Kıbrıs‘ta başta öğrenciler olmak üzere bu adaya gönül vermiş insanlara iyi deneyimler yaşatmak üzere geldiklerini ifade eden Sesli, gerçekleştirecekleri etkinliklere Kıbrıslılarla birlikte karar vermeyi arzu ettiklerini dile getirdi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*