Kahve Dünyası kışa için farklı lezzetler hazırladı

Kahve Dünyası, soğuk günlerde herkesin içini ısıtacak lezzetlerle kışa keyif katıyor. Kahve Dünyası’nın birinci kalite Gana ve Fildişi Sahili menşeli kakao tanelerinden hazırladığı enfes çikolatasını sütle buluşturan sıcak çikolatası ile tam yağlı sütle hazırlanıp mis kokulu tarçınla servis edilen enfes salebi damaklarda unutulmayacak bir tat bırakıyor.

Processed with VSCO with a5 preset

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, her mevsimde farklı lezzetlerle misafirlerini mutlu etmeye devam ediyor. Soğuk kış günlerinde herkesin seveceği bir lezzet bulabileceği Kahve Dünyası, sıcak çikolatası ve salep ile sıcacık bir mutluluğu bir fincana sığdırıyor.

Alışkanlık yapan lezzet

Kahve Dünyası’nın tadına doyulmaz sıcak çikolatası, birinci kalite Gana ve Fildişi Sahili menşeli kakao tanelerinden ustalıkla elde ettiği kuvertür çikolatanın tam yağlı sıcak sütün içinde yavaş yavaş erimesiyle hazırlanıyor. Lezzetiyle alışkanlık yapan sıcak çikolata, her yaştan Kahve Dünyası misafirinin kış günlerindeki favori içeceği oluyor.

Kış demek salep demek!

Bir kış klasiği olan salep, Kahve Dünyası’nın ustalığıyla yorumlanınca ortaya eşsiz bir lezzet çıkıyor. Kahve Dünyası’nın Kastamonu’nun dağlık bölgelerinde yetişen orkide bitkisinin köklerinden elde edilen salebi, tam yağlı süt ve mis kokulu tarçınla buluşunca kışın keyfi ikiye katlanıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*