Profilo kurutma makineleri hayatı kolaylaştırıyor

Profilo kurutma makineleri ise çamaşırlarınızı yıpratmadan ve en uygun koşullarda hızla kurutarak hayatınıza kolaylık ve konfor katıyor.

Profilo, soğuk kış günlerinde ‘Nasıl kuruyacak bu çamaşırlar?’ endişesine kırışık önleme, süreli sonlandırma, hassas ayar gibi hayatı kolaylaştıran birçok özelliğe sahip, A++ enerji sınıfı ve ısı pompası teknolojisiyle büyük tasarruf sağlayan kurutma makineleriyle son veriyor.

Çamaşır kurutma makineleri zengin program seçenekleri sayesinde çamaşırları en hassas şekilde istenildiği oranda kurutarak yıpranmalarını da önlüyor. Pamukludan sentetiğe, yünlüden spor giysilere ekstra kuru, dolap kuruluğu ve ütü kuruluğu gibi seçeneklere sahip Profilo Kurutma Makinesi’nin aynı zamanda Ekspres 40′ kurutma programı da bulunuyor.

Daha az enerji ile yıpranmadan kuruyan çamaşırlar

Soğuk havalar nedeniyle özellikle balkonsuz binalarda evin içine asılan veya kalorifer peteklerinin üzerine asılarak kurutulan çamaşırlar evin ısı enerjisinin fazlasıyla harcanmasına sebep oluyor. Profilo’nun ısı pompası teknolojisine sahip A++ enerji tasarruflu kurutma makineleri ile bu enerji kaybı da ortadan kalkıyor. Sahip olduğu kompresör sistemi sayesinde ısıtıcıya gerek olmadan kurutma için ihtiyaç olan sıcak havayı tambura veriyor ve eşyalar hem yıpranmadan hem de daha az enerji harcanarak kurutuluyor.

Kolay temizlenebilen filtresi ve titreşim önleyici yan duvarlar ile de öne çıkan, 8 kg. kapasiteli Profilo Kurutma Makineleri yeni yılda da özel kampanyalı fiyatlarıyla tüm Profilo Yetkili Satıcıları’nda sizleri bekliyor!

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*