Gillette Venus Comfortglide Breeze ile pürüzler kayboluyor

Gillette Venus™ kadınları acısız ve zahmetsiz mükemmel pürüzsüzlükle buluşturmaya devam ediyor.

Kadınlar her mevsim kendilerini iyi ve daha özgüvenli hissetmek için pürüzsüz bir cilde sahip olmayı önemsiyor. Yapılan araştırmalara göre pantolon giyiyor olsa da her 100 kadından 81’i pürüzsüz bir tıraş sonrası kendini çok daha konforlu hissediyor. Gillette Venus™sağladığı acısız ve zahmetsiz pürüzsüzlükle kadınların hem ciltlerindeki hem de kafalarındaki pürüzleri ortadan kaldırıyor, kış aylarında da mükemmel ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanın konforunu sunuyor.

Farklı ihtiyaçlar için geniş bir ürün portföyüne sahip olan Gillette Venus™ ailesi, cildi ölü derilerden arındırarak nemlendiricilerin daha iyi etki etmesini ve cildin daha uzun süre nemli kalmasını sağlıyor. “Bu kış pürüze yer yok” diyerek kış aylarında hızlı ve kolayca pürüzsüzlük sunan Gillette Venus™ Comfortglide Breeze, içerdiği jel barların hafifçe ıslatılıp köpürmesiyle kullanıma hazır hale geliyor. Böylece, tıraş köpüğü ya da sabun kullanmaya gerek kalmadan anında ipeksi bir tene kavuşmanıza yardımcı oluyor.

Pürüzsüz bir kış geçirmeniz için 5 ipucu

Soğuk kış günlerinde cilt bakımı ihmale gelmez. İç mekanla dışarısı arasındaki sıcaklık farkı cildi kurutur, sertleşmesine, kaşınmasına ve derinin pul pul dökülmesine neden olabilir. Tıraş jeli veya sabuna ihtiyaç olmadan kolay kullanımı ile günlük yaşamda, her mevsimde ve her yerde kadınlara yumuşak bir cildin yanı sıra konfor ve rahatlık da vaat eden Gillette Venus™ Comfortglide Breeze, kış aylarında acısız ve zahmetsiz pürüzsüzlük için etkileyici önerilerde bulunuyor.

1-Baştan aşağı pürüzsüzlük için cildinizi ölü hücrelerden arındırın ve su için

Duşta kaliteli bir tıraş bıçağı kullanmak kuru, ölü cilt tabakalarını uzaklaştırır, ardında ipek gibi yumuşak bir cilt bırakır. Kışın da mükemmel pürüzsüzlük için cildinize maksimum özeni gösteren bir tıraş bıçağı kullanın. Gillette Venus™ Comfortglide Breeze tıraş bıçakları cildi kayganlaştıran, esnek jel barlarıyla cildinizi sarar, vücudunuzun kıvrımları arasında kayarak zahmetsiz ve acısız pürüzsüz bir cilt sunar. Su içmek de cildinizin kurumasını engeller. Günde yaklaşık 8 bardak su içerseniz, kış aktivitelerinizde kendinizi daha enerjik hissedersiniz.

2- Bu kış kaşıntılara son verin!

Soğuk günlerde buharı bol bir duş keyifli olabilir ama sıcak suyla fazla temas cildinizi kurutur, kızarıklığa ve kaşıntıya yol açabilir; bunlar da kendinizi rahatsız hissetmenize yol açar. Duşta ya da banyoda su sıcaklığını artırmak yerine ılık su tercih edin, ardından da biraz daha soğuk suyla cildinizi durulayın. Ayrıca hava nemlendirici cihazlarla gün içinde cildinizin kaybettiği nemi, uykudayken kolayca geri kazanabilirsiniz.

3- Dudaklarınızın da bakıma ihtiyacı var!

Soğuk havalarda dudaklarınızı da korumayı unutmayın. Dudaklarımızda cilt dokusu daha incedir ve yağ bezlerinden yoksundur, bu nedenle de kurumaya ve çatlamaya daha yatkındır. Dudaklarınızı UV ışınlarına karşı korumak, kurumasını ve soyulmasını önlemek için SPF, yağ ve yumuşatıcı da içeren bir balm uygulayın.

4- Cildinizin sertleşen kısımlarını ovun

Soğuk havalarda cilt sertleşmeye müsaittir. Duşta ya da banyoda kullanabileceğiniz bir vücut peeling’i ile ölü deriyi ovarak atın. Özellikle de dirsek, diz gibi daha fazla bakım gerektiren noktaları tüm kış bebek cildi gibi yumuşak tutun. Nemlendirici açısından zengin bir vücut losyonu ile cildinizi şımartın. Losyonu, ılık bir duş ya da banyo sonrası cildiniz hâlâ nemliyken uygulayarak pürüzsüz bir tene sahip olun.

5- Cildinizle kendinizi rahat hissedin

Kışın da tüylerin sizi rahatsız ve konforsuz hissettirmesine izin vermeyin. Gillette Venus™ Comfortglide Breeze ile tek bir adımda hem tüylerinizden kurtulun hem de ölü derilerinizden arının ve anında pürüzsüz ve yumuşak bir cilde kavuşun. Hızlı ve rahat bir tıraş sayesinde, bu kış pürüze yer yok.

Gillette Venus™Comfortglide Breeze 44.90 TL tavsiye edilen fiyatı ile tüketiciyle buluşuyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*