Arzum kışa hazır

Arzum’la soğuk kış günlerinin vazgeçilmezi çay ve kahve keyfi evinizde, ofisinizde, sizinle olacak. Türk kahvesi değirmeni ARZUM OKKA Beangourmet ile kahvenizi öğütebilir, Arzum OKKA Grandio ile bol köpüklü Türk kahvesi keyfini yaşayabilir, Arzum Heptaze Çay Makinesi ile her daim taze çayınızı yudumlayabilirsiniz.

Bu kış Arzum OKKA Grandio ile OKKA’lı bir Türk kahvesi deneyimine hazır olun. Akıllı su teknolojisiyle birlikte kahve severlere birçok yeni özellik sunan Arzum OKKA Grandio, tek seferde 4 fincana kadar kahve yapabiliyor, Türk kahvesinin ideal kıvamını ve bol köpüğünü en zahmetsiz haliyle fincanlara taşıyor.

Akıllı su teknolojisi ile kahve porsiyonu için kullanılacak uygun su miktarını ayarlayan Arzum OKKA Grandio, aynı zamanda haznesindeki su ile kaç fincan kahve yapabileceğinizi LED aydınlatmalı dokunmatik panelinde size gösteriyor. Arzum OKKA Grandio; yavaş pişirme özelliği ile közde Türk kahvesi keyfi sunarken, farklı fincan boyutları için 3 kademeli fincan büyüklüğü ayarını yapabiliyor. Bol köpüğü ve Türk kahvesinin ideal lezzetini sunan Arzum OKKA Grandio ile günün her saatinde kahve keyfi yaşayabilir, kışa keyif katabilirsiniz.

Taze Kahve Keyfi

Arzum, Türk kahvesi değirmeni ARZUM OKKA Beangourmet ile çekirdekten taptaze Türk kahvesi keyfini evlere ve ofislere taşıyor. Her türdeki ve her sertlikteki kahve çekirdeğini Türk kahvesi inceliğinde öğütebilme özelliğine sahip olan ARZUM OKKA Beangourmet, soğuk kış günlerinde mis gibi kokusu ile içinizi ısıtacak bol köpüklü Türkkahvelerine imza atıyor. Bıçaklı öğütücülerin aksine seramik öğütücüsü sayesinde kahveyi ısıtmadan, aromasını koruyarak öğüten ARZUM OKKA Beangourmet ile Türk kahvenizin aromasını koruyabilir, lezzetini artırabilir, kahve keyfini seremoniye dönüştürebilirsiniz.

Bu Kış Çaylar Hep Taze!

İnovatif hareketli filtresiyle çayın her daim tazeliğini koruyan Arzum Heptaze Çay Makinesi, bu kış da damaklarda tiryakilik yaratmaya devam ediyor. Çayın bayatlamasına ve acılaşmasına izin vermeyen inovasyonu sayesinde Heptaze ile bu kış sohbetleriniz yarım kalmayacak! 1,8 litre kapasiteli komple paslanmaz çelik su ısıtıcısı ve 0,8 litre kapasiteli komple paslanmaz çelik demliği sayesinde sağlıklı bir çay keyfi sunan Heptaze, özel kapağı sayesinde su ısıtıcı olarak da kullanılabiliyor. Arzum Heptaze Çay Makinesiile bu kış misafirlerinizin ve ailenizin içini ısıtmaya hazır olun.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*