Yeni yıl sofralarına Profilo dokunuşu

Profilo, yeni bir yıla daha ‘merhaba’ derken sofralarınıza kolaylık katan ürünleriyle bu tatlı telaşınızda en büyük yardımcınız olacak.

Kalabalık bir yeni yıl sofrasının ilk adımı hiç şüphesiz market ve pazar alışverişi. Böyle özel günlerde yapılan alışverişin miktarı da fazla oluyorken “Acaba bunların hepsini dolaba sığdırabilecek miyim?” telaşını çoğumuz yaşıyoruz. İşte bu noktada Profilo Maksima XXLBuzdolabı ile imdadımıza yetişiyor. 682 litrelik iç hacmi ile de tüm alışverişe yer açan XXL’a her şey rahatlıkla sığıyor. Sırada bu malzemelerin enfes tatlara dönüşmesi var. Burada da devreye yeni ankastre fırınlar giriyor. Bu fırınlar sadece birbirinden leziz tariflerinizi gerçekleştirmeye imkan vermekle kalmıyor. Aynı zamanda kendi kendine temizleme özelliği sayesinde pişirme esnasında fırın içindeki sıcaklıkla yağ ve kir taneciklerini emerek fırınınızı temizlerken pişen yemek kokularının da önemli ölçüde azalmasını sağlıyor. Böylelikle zamanınız size kalıyor.

Üzerinize sinen yemek kokularına kısa sürede, kesin çözüm: UltraFresh

Her şey hazır, bütün yemekler pişti. Ama o da ne, kıyafetlerinizin üzerine yemek kokusu sindi. Artık o da hiç dert değil. Çünkü Profilo’nun yeni UltraFresh teknolojili çamaşır makinesi, havalandırma etkisiyle giysilerin üzerine sinen istenmeyen kokuları su ve deterjana gerek kalmadan yok ediyor. Hem de sadece 30 dakika gibi kısa bir sürede. Hazırladığınız birbirinden leziz yemeklerden oluşan keyifli yıl başı sofrasının ardından sıra masayı toplamaya geldi. Merak etmeyin, tüm tabak çanaklarla birlikte, “sığmıyor” diye elde yıkadığınız fırın tepsinizi de içine kolaylıkla alacak Profilo Bulaşık Makinesi var. Ayrıca üç kademeli ve asansörlü üst sepeti sayesinde de yemek takımları ve tencerelerinize de rahatlıkla yer buluyorsunuz.

Yeni yıl ekran keyfi Profilo Smart TV ile çıksın

Şimdi ise sıra geldi güzel bir televizyon keyfine. Her geçen gün daha da geliştirdiği yeni nesil ürünleri ile TV ürün gamını büyüten Profilo, yüksek çözünürlük ve 4K Ultra HD özelliği ile yeni 50PA515T Smart TV ile de konforlu bir ekran keyfi deneyimi yaşatıyor.

Benzersiz, konforlu ve lezzeti bol bir yeni yıl akşamı için birbirinden özel Profilo ürünü, kampanyalı fiyatları ile Profilo Yetkili Satıcıları’nda sizleri bekliyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*