Kahve Dünyası mobil uygulamasını hayata geçirdi

Kahve Dünyası, alışverişlerde Çekirdek kazanma, damga biriktirme, kişiye özel kampanyalar ve damak zevkine göre kahve önerileri başta olmak üzere pek çok ayrıcalık sunduğu mobil uygulamasını hayata geçirdi.

Processed with VSCO with a5 preset

Kahveden çikolataya, tatlı – tuzlu atıştırmalıklardan dondurma ve fit lezzetlere uzanan bini aşkın ürün çeşidiyle “Hepimizin Ortak Noktası” olan Kahve Dünyası, Türkiye’de bir gıda perakende markasının çıkardığı en kapsamlı mobil uygulamayı hayata geçirdi.

Özgün lezzetleri ve ikram kültürü ile sektörün en beğenilen ve tercih edilen markalarından biri olduklarını söyleyen Kahve Dünyası Şirket Yönetiminden Sorumlu Altınmarka Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Altınkılıç, “Mağazalarımızı ziyaret eden günde 100 binden fazla misafirimizi daha yakından tanımak ve ziyaret sıklıklarını artırmak için ne yapabiliriz diye düşündük. Uzun ve titiz çalışmalarımızın sonucunda, Türkiye’de bir gıda perakende markasının çıkardığı en kapsamlı mobil uygulamayı geliştirdik” dedi.

Yenilikçi ve kişiselleştirilmiş uygulamalar ile kahve ve çikolatayı dijitalleştirdiklerini ifade eden Kaan Altınkılıç, “Türkiye genelindeki mağazalarımızın tamamının CRM ve kasa pos sistemini uygulamamıza entegre ettik. Alışveriş esnasında mobil uygulama üzerinden QR kodunu okutan misafirlerimize çeşitli fırsatlar sunuyoruz. Üstelik QR kodu okutmak için telefonlarını sallamaları yeterli oluyor” diye konuştu.

1 Çekirdek = 1 TL!

Mobil uygulamanın en dikkat çekici fırsatlarının başında, Kahve Dünyası’nın yeni ödül puanı Çekirdek geliyor. Mağazalardan alışveriş yapanlar QR kodunu okutarak yaptıkları tüm alışverişlerde Çekirdek kazanıyor. 1 Çekirdek puan, 1 TL yerine geçiyor. Kazanılan Çekirdek’ler ile kullanıcılar mağazalardan yine diledikleri ürünleri satın alabiliyor. Uygulamada kazanılan Çekirdek’ler alışverişin yanı sıra hediyeye de dönüşüyor. Kullanıcılar, hediye göndermek istedikleri kişinin telefon numarasını girerek Çekirdek’lerini paylaşabiliyor. Çekirdek’leri uygulama üzerinden selfie ile göndermek ise hediyeyi daha eğlenceli bir hale getiriyor.

6 damga biriktir, 1 kahveyi Al-götür!

Kahve Dünyası’nın mobil uygulaması, kullanıcılara yalnızca Çekirdek değil, hediye kahve de kazandırıyor. Al-götür kahve alışverişlerinde uygulamayı kullanan Kahve Dünyası misafirleri, bu sayede her kahve için bir damga biriktiriyor. 6 damga biriktiğinde bir adet al-götür kahve hediye ediliyor.

Yeni lezzetler deneyimlemek için: Kahve Bulucu

Kahve tüketiminde özellikle son yıllarda yaşanan hızlı artışın çeşitliliği beraberinde getirmesinden yola çıkan Kahve Dünyası, uygulamasına Kahve Bulucu’yu da entegre etti. Kullanıcılar Kahve Bulucu’da karşılarına çıkan sorulara göre sevdikleri kahvenin özelliklerini işaretlediklerinde, uygulama kendilerine benzer tarzda kahve seçenekleri sunuyor. Örneğin, sade Türk kahvesi seven biri, yüksek basınçlı espresso makinesinden geçip suyla uzun sürelerde çekilerek hazırlanan lungo espressonun kendi damak zevkine uygun olduğunu Kahve Bulucu özelliği sayesinde keşfedebiliyor. Yeni lezzetler tatmaya açık kullanıcılar için farklı tarzda kahveler de öneren uygulama, bu sayede keyifli bir oyuna dönüşüyor.

Kahve hakkında her şey!

Uygulamada tıpkı Kahve Bulucu gibi hem eğlenceli hem de yeni keşiflere olanak tanıyan bir diğer bölüm ise Bunu Biliyor Muydun? Kahve Dünyası menüsünde yer alan lezzetlerin tanıtıldığı bölümde, kahvelerin aromaları, asiditeleri ve sertlikleri hakkında doyurucu bilgiler yer alıyor.

Mağazalara mobilden ulaşım

Türkiye’nin 34 ilinde 175’in üzerinde Kahve Dünyası mağazası bulunuyor ve bu sayı her geçen gün artıyor. Haftada yaklaşık bir mağaza açan Kahve Dünyası’nın hangi lokasyonlarda yer aldığı, harita üzerinden görüntülenebilen mağazalar ile kolayca bulunabiliyor. Mağazanın açılış – kapanış saatleri, otopark ve açık oturma alanı gibi bilgiler de yine uygulamada belirtiliyor. Mobil uygulamada yer alan menü ise Kahve Dünyası misafirlerinin siparişlerini henüz mağazaya ulaşmadan belirlemesine olanak tanıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*