7 Ocak 2021

Migros ve Carrefoursa 34 mağaza açacak

CarrefourSA ve Migros çeşitli illerdeki 34 CarrefourSA mağazasının, alınan stratejik karar doğrultusunda Migros’a dönüştürülmesi yönünde anlaşma sağladı.

CarrefourSA ve Migros çeşitli illerde 34 CarrefourSA mağazasının, Migros’a dönüştürülmesi yönünde anlaştı. Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklama şöyle; “Bu karar, her iki şirketin kendi stratejik optimizasyon hedefleri doğrultusunda alınmıştır. Bu kapsamda CarrefourSA’nın işletmekte olduğu 34 mağazanın, Kiracılık haklarının ve kira sözleşmelerinin devri hususunda taraflar arasında 7 Ocak 2021 tarihinde  sözleşme imzalanmış olup, bu sözleşmeye istinaden Rekabet Kurulu’na İzin Başvurusu yapılacaktır. Sözleşme kapsamında gerekli hukuki ve idari izinlerin alınması için Rekabet Kurulu'na izin başvurusu yapılması dahil resmi ve özel kurum ve kuruluşlar nezdinde iş ve işlemler başlatılacak olup, devir işlemleri Rekabet Kurulu onayı sonrasında gerçekleştirilerek geçerlilik kazanacaktır.

CarrefourSA’nın temel önceliği müşterilerine en doğru şekilde hizmet ve ürün sağlayabilmektir ve bu hedef doğrultusunda şekillenen yatırım ve büyüme stratejisi verimlilik odağıyla devam edecektir. Migros müşterilerine en iyi alışveriş deneyimini yaşatmak için sürdürülebilir büyüme stratejisi çerçevesinde, verimlilikten elde ettiği kaynaklarla, yatırımlarına devam etmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunulur.”

0 Yorum

Yorum Gönder

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

TAMPF – Nielsen Perakende Ciro Endeksi ilk çeyrek sonuçları açıklandı
Vestel, sürdürülebilir geleceğin teknolojilerini CES Fuarı’nda tanıttı
Tüketicilerin mağazamıza elinde telefonlarıyla gelip, alacağı malın barkoduna bakarak “Bu ürün sizde ne kadar?” diye sormasından çok yorulduk
Europower ile Siemens iş birliği yaptı
300. sayı dile kolay, gel bir de bana sor
BEYSAD çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor