19 Mart 2024

Saruhan Holding’te üst düzey atama

Daha önce birçok firmada üst düzey yönetici olarak görev yapan Hamza Bayındır, Saruhan Holding’in İnsan Kaynakları Direktörlüğü’ne getirildi.

Fakir Hausgeräte, Nilco, Kaave, Saruhan Kimya, Tekno Mağazacılık, Range, S Filo Kiralama Hizmetleri, Saruhan Gayrimenkul Yatırım ile Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği DeLonghi ve Braun gibi dünya markalarını bünyesinde bulunduran Saruhan Holding’te üst düzey bir atama gerçekleşti. Ülker, Çalık Holding ve Türk Telekom gibi kurumların insan kaynakları yönetiminden sorumlu olan Hamza Bayındır, Saruhan Holding İnsan Kaynakları Direktörü oldu.

1 Mart itibariyle Saruhan Holding ailesine katılan Bayındır, insan kaynakları yönetiminin tüm fonksiyonlarını kurma, yönetme ve geliştirmeden sorumlu olacak.

0 Yorum

Yorum Gönder

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

2025 yılında satış adetlerinin 2024 yılı ile aynı olacağını düşünüyorum
Haier, “Küresel Büyük Ev Aletleri” sıralamasında önde gelen beyaz eşya markalarından seçildi
Profilo, Gaziantep’te 10.000 fidanla doğaya nefes oluyor
Sağlık Bakanlığı onayladı: Bakteri, küf, zararlı partikül ve kokuları yok ederek %99,99 yok ediyor
Fethiye gibi bir yerde tek konsept mağaza pek karlı olmuyor
Yağsız ve Sağlıklı Yemekler için: Philips Airfryer XXL