14 Ocak 2022

Profilo, bu kez patili dostlarımıza “Oh be” dedirtiyor

Doğaya, çevreye ve tüm canlılara olan sorumluluğu her zaman ön planda tutan Profilo, sokaklardaki patili dostlarımızın kışı sıcak bir yuvada geçirmeleri amacıyla 50 noktada köpek kulübesi konumlandırması başlattı.

Hayatı kolaylaştıran çözümler sunan ve insanların sevdiklerine özen göstermesine yardımcı olan Profilo, geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği “Oh be Profilo Varmış” kampanyasıyla tüketiciye “oh be” dedirtmek için çıktığı bu yolda hayvan dostlarımızı da unutmadı. 45 yıldır tüketicinin beklenti ve ihtiyaçlarını analiz ederek ürünlerini hayatı kolaylaştırmaya yönelik geliştiren Profilo, bu kez patili dostlarımızın ihtiyaçlarına kulak verdi. Şimdilik 50 noktada köpek kulübesi konumlandırması gerçekleştirilen projeyle minik dostlarımızın soğuk kış günlerinde kelimelerle “oh be” diyemeseler de sıcacık kulübelerinde kendilerini mutlu ve güvende hissetmeleri amaçlanıyor. Proje, yıl içinde farklı noktalarda kulübe konumlandırılarak sürdürülecek. 

0 Yorum

Yorum Gönder

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Dikiş makinesinde teknolojik devrim Pfaff'tan
Arzum’da Genel Müdür ve İcra Kurulu Başkanı Evren Albaş oldu
Arçelik, 7 yılda 1,3 milyon adet ürünü geri dönüştürdü, 326 GWh’lik elektrik tüketimini önleyerek 197 milyon liralık tasarruf sağladı
LG Electronics, U.S. EPA tarafından enerji ortağı seçildi
Arzum, Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici mutfakta en büyük yardımcınız
LG'nin yeni Mirror InstaView™ Paneli, geniş kapasitesi ve sunduğu dört çeşit buz ile dikkat çekiyor