3 Mart 2021

Electrolux, ortaklarına inovasyon çağrısı yaptı

Electrolux Açık İnovasyon Ekibi, şirket ortaklarına gerçek zamanlı zorluklara çözümler geliştirmeleri için bir çağrı yaptı.

Şirket, Open Innovation Booster Programı’na katılmak için start-up'lardan, KOBİ'lerden ve üniversite yan şirketlerinden teklifler arıyor. 2018'de başlatılan program, Electrolux'ün piyasada çalışan iyi ve açık fikirli kişilerle bağlantı kurmasını sağlarken, ortaklara derin mühendislik uzmanlığı, Ar-Ge kaynakları ve üretim ağına sahip küresel bir şirket ile birlikte çalışma şansı veriyor. Electrolux, 2021 programı için bir kez daha sürdürülebilirliğe olan bağlılığını geliştiren çözümler arıyor. Şirketin ikinci önceliği, dinamik genç şirketlerin önemli bir katkı sağlayabileceği bir alan olan dijital operasyonel mükemmellik. Buradaki genel amaç, çözümleri Electrolux şirket stratejisiyle ilgili belirli zorlukları ele alan uygulanabilir ürünlere, teknolojilere ve süreçlere dönüştürmek.

Electrolux, Booster Programı şu ana kadar bazı şaşırtıcı sonuçlar etti: 370'den fazla muhtemel ortak incelendi, 100'den fazla çözüm incelendi, kısa listeye alınan 10 çözüm, tam olarak geliştirilmiş 8 'minimum uygulanabilir ürün' ve ölçek büyütme aşamasında 2 proje incelendi.

0 Yorum

Yorum Gönder

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Siemens NAR Müşteri Etkinliği: Birlikteliğin gücüyle geleceğe yön veriyor
Güvenilir olmayı ayakta tutmak için ne yapılması gerekiyorsa uygulamaya kararlıyız
Şenocak bayileri Antalya’da gelecek stratejilerini konuştu
Porland’ın küçük ev aletleri koleksiyonu ile mutfakta yeni bir dönem başlıyor
BSH, nitelikli teknik eğitimi 12 yıldır kesintisiz destekliyor
“30 adet ocakla başlayan beyaz eşya hikâyesi üç mağazaya ulaştı”