3 Ekim 2019

Arzum’dan çay sefası

Kahvaltıların gözdesi, akşam üzerive gece sohbetlerinin vazgeçilmezi, sonbaharın olmazsa olmazı sıcacık bir bardak çay... Mutfaklarınızda ve ofisinizde 'Arzum Çay Sefası'na yerinizi açın.

Arzum, bu sonbaharda lezzetli bir çay deneyimi için Çay Sefası'nı mutfaklarınıza taşıyor.Lezzetli bir çayla sıcacık günler sizi bekliyor. Çay Sefası, günün tüm saatlerinde size keyif ve lezzet sunmaya hazır.

1.8 litrelik paslanmaz çelik su ısıtıcı haznesi ve 1,2 litrelik geniş kapasiteli paslanmaz çelik demliği ile tek seferde daha fazla çay hazırlama imkanı sunan Çay Sefası, kalabalık ailenize ve misafirlerinize kesintisiz ikramda bulunmanızı sağlıyor.

Çay Sefası, susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi ile güvenli bir kullanım sağlıyor. Paslanmaz çelik çay filtresine sahip çay makinesi, uzun ömürlü ve sağlıklı bir lezzet sunuyor. Çift kullanımlı kapağı sayesinde su ısıtıcısı olarak da kullanabilen Çay Sefası; Nar, Mürdüm, Dreamline ve Inoxrenk seçenekleriyle mutfaklarınıza şıklık katmaya hazır.

0 Yorum

Yorum Gönder

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Arçelik iklim mücadelesini Everest'in zirvesine taşıdı
Z kuşağının marka sadakati neredeyse yok
Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve CEO'su TM Roh: “Akıllı telefonlarda yeni bir dönem başlamak üzere”
Silverline Supreme ocak ve davlumbazı tek yüzeyde buluşturuyor
Yeni Profilo XXL Buzdolabı ‘Esnek Soğutma’ teknolojisi ile farklı ihtiyaçlara uygun çözümler üretiyor
“Yılın Ürünleri” dijital ödül töreniyle açıklanıyor.