3 Mart 2021

Electrolux, ortaklarına inovasyon çağrısı yaptı

Electrolux Açık İnovasyon Ekibi, şirket ortaklarına gerçek zamanlı zorluklara çözümler geliştirmeleri için bir çağrı yaptı.

Şirket, Open Innovation Booster Programı’na katılmak için start-up'lardan, KOBİ'lerden ve üniversite yan şirketlerinden teklifler arıyor. 2018'de başlatılan program, Electrolux'ün piyasada çalışan iyi ve açık fikirli kişilerle bağlantı kurmasını sağlarken, ortaklara derin mühendislik uzmanlığı, Ar-Ge kaynakları ve üretim ağına sahip küresel bir şirket ile birlikte çalışma şansı veriyor. Electrolux, 2021 programı için bir kez daha sürdürülebilirliğe olan bağlılığını geliştiren çözümler arıyor. Şirketin ikinci önceliği, dinamik genç şirketlerin önemli bir katkı sağlayabileceği bir alan olan dijital operasyonel mükemmellik. Buradaki genel amaç, çözümleri Electrolux şirket stratejisiyle ilgili belirli zorlukları ele alan uygulanabilir ürünlere, teknolojilere ve süreçlere dönüştürmek.

Electrolux, Booster Programı şu ana kadar bazı şaşırtıcı sonuçlar etti: 370'den fazla muhtemel ortak incelendi, 100'den fazla çözüm incelendi, kısa listeye alınan 10 çözüm, tam olarak geliştirilmiş 8 'minimum uygulanabilir ürün' ve ölçek büyütme aşamasında 2 proje incelendi.

0 Yorum

Yorum Gönder

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Fakir Hausgeräte standı Coffex'te büyük ilgi görüyor
deniz canlıları
Türkiye’nin en kapsamlı “ Deniz Canlıları” kaynağı okuyucuyla buluştu
LG Q60: Üç Arka Kamera ile Mükemmel Görüntü
Arçelik gezegeni evi gibi görüyor
BEYPER, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Pazarlama Anabilim Dalı’nı ziyaret etti
Kadıköy Belediyesi’nin başlattığı “Az Atık Çok Kahve” kampanyası yayılıyor