21 Şubat 2020

Bosch Termoteknik, Yetkili Servisleri ile Antalya’da buluştu

Bosch Termoteknik çalışanları ve yetkili servisleri yıllık bilgilendirme toplantısı için Antalya’da bir araya geldi.

Bosch Termoteknik, yetkili servisleri ile bir araya gelerek hem 2019 yılını değerlendirdi hem de 2020 yılı için motivasyon buldu.

Toplantıda 2019 yılındaki başarılar, 2020 yılının gelişmeleri, dijitalleşen dünyada doğru konumlanma, geleceğin teknolojileri ve dünya trendleri ile ilgili sunumlar yapıldı. Ayrıca Türkiye’nin önde gelen ekonomistlerinden Prof. Dr. Emre Alkin de organizasyonda konuşmacı olarak yer aldı. Toplantının fuaye alanında ise şirketin son dijital projelerinden biri olan Müşteri Yönlendirme Sistemi tanıtıldı. Ayrıca katılımcılar fuaye alanında bulunan simülasyonlu ürün bilgilendirme köşelerinde bağlanabilir cihazları deneyimleme şansı buldular.

Ayrıca organizasyonda farklı kategorilerde belirlenen ödüller yöneticiler tarafından yetkili servislere takdim edildi. Ses sanatçısı Deniz Seki’nin sahne aldığı gala yemeğinin ardından toplantı sona erdi.

0 Yorum

Yorum Gönder

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

LG InnoFest MEA 2019’da
LG’nin 2024 Serisi LG OLED evo modelleri Türkiye’de ön satışa çıkıyor
Geleneksel ve internet mağaza alt yapımızı güçlendirmek için yatırımlarımız devam edecek
Profilo Dayanıklı Ev Aletleri annelerin yanında
Hedefimiz, tüketicilere evde geçirdikleri zamanı daha değerli ve keyifli kılmak
Altınoğlu Grup şubeleşmeye devam ediyor