Siemens’in 10 kg kapasiteli çamaşır makinesi, yenilikçi leke çıkarma teknolojisiyle fark yaratıyor

Siemens Ev Aletleri’nin yeni iQ300 serisi 10 kg yıkama kapasiteli WG52A2X0TR model çamaşır makinesi perde, yorgan gibi hacimli çamaşırlarda tek seferde verimli ve hijyenik yıkama sonuçları almaya yardımcı oluyor.

Yenilikçi leke çıkarma teknolojisi ile sıkça yaşanan çıkarılması zor 4 lekeye etkili çözüm sağlarken, pamukludan narin tekstil ürünlerine kadar farklı kumaş türleri için ideal yıkama programları sunuyor. Siemens çamaşır makinelerinde bulunan varioSpeed teknolojisi ise yıkama işlemini hızlandırarak, zaman kazandırıyor.

Yenilikçi teknolojiler ile lekelere karşı etkili çözüm

Farklı leke türleri için özel olarak geliştirilmiş iSensoric destekli stainRemoval leke çıkarma teknolojisi, yağ, kahve, kozmetik ve kan lekesi olmak üzere 4 inatçı lekeye karşı etkili sonuçlar sağlıyor. Kontrol panelindeki ekrandan seçilen leke türüne göre çamaşır makinesi yıkama şeklini otomatik olarak ayarlayarak kumaşa zarar vermeden kolayca temizliyor. Çamaşırları yıkamadan önce suda bekletmeyi tercih edenler için ayrı bir seçenek sunan WG52A2X0TR kodlu çamaşır makinesi, suda bekletme opsiyonu ile inatçı lekelerden kurtulmaya yardımcı oluyor.

Siemens iQ300 serisi çamaşır makinelerinde bulunan waveDrum özelliği ise yıkama esnasında meydana gelebilecek yıpranmaların önüne geçerek çamaşırların daha hassas ve etkili bir şekilde yıkanmasını sağlıyor. 10 yıl garantili IQdrive motora sahip Siemens 10 kg kapasiteli çamaşır makineleri, kullanıcılarına sessiz ve yüksek verimli yıkama performansı sağlıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*